Sol, sol sol!!Såhär fint väder ha vi haft de senaste dagarna!

Nu går ju tjejerna bara 15 h i veckan på dagis..så då gäller det att fylla de övriga dagarna med något kul! Annars blir det lite långtråkigt. Såhär såg det ut när jag promenaerade för att hämta tjejran förra veckan. Vi har ju nu exakt 1km till förskolan, utan några uppförsbackar!! Så det är perfekt att promenaera bort och hämta dem vid 14.00Mellanmålspicnic utanför husknuten!!


Mini passar riktigt bra i mammas solglasögon!!Så åkte vi pulkka och lekte i backen bakom vårt hus!Hoppas alla dagar kunde se ut såhär..Utan sjuka barn, snöblandat regn, sömnbrist och gnäll, gnäll, gnäll! Vi försöker iallfall! Fast ibland lyckas vi inte alltid..och jag får höra hur dum jag är typ en gång i minuten! Då brister det och man  är inte den lugna ,pedagogiska mamman med stålnerver som man önskade man skulle vara. men så är livet..just nu är det en intensiv småbarns period som frestar på både stora och små i en familj. men vi försöker få ihop det, trots att vi vissa dagar inte knappt hinner prata med varandra, än mindre sova i samma säng! Tur att vi har en stark grund att stå på, så att vi inte tappar bort varandra i blöj och gnällträsket!
Ta hand om varandra!


Inflyttat och "klart" :)

 Nu ha vi äntligen flyttat klart! Och allt börjar lugna ner sig..om man nu vågar säga så när det gäller vår familj..Utsikten från vårt köksfönster, vårt NYA köksfönster. Inte helt illa den heller.. Det är förråden ni ser längst till höger.Milton-mamma mys. (Här e vi i gamla lägenheten fortf) Just nu vill han helst vara i famnen hela kvällen. Men det är ju bara mysigt!Lite av flyttkaoset när vi höll på och packade upp som bäst! men Tv,n kom ju upp på väggen ganska snabbt iallafall..;)Hanna hjälpte till och organiserade och plockade iordning i tjejernas "pysselrum". Det blev väldigt fint, synd bara att ordningen har entendens att försvinna så fort man släpper in dom små liven..men det ska ju synas att det bor barn här!Nybadad Milton ligger och myser efter bastun..Hela familjen njuter av att basta!Så kom kusinerna från Ekenäs på besök. Adde och Andrea var mycket imponerade över sin nya pojkkusin. Att han va just en pojke var väldigt viktigt för Adrian som har 6 flick kusiner från förut!Skidsugna små barn hänger utanför vårt hus i väntan på att hela gänget ska samlas..:)Mini och Andrea myser i tjejernas sov-film rum.Kusinerna "slåss" om Miltons uppmärksamhet...:)Adrian och Milton hittade varandra direkt..ett hemligt samförstånd!Middag på kvällen!Filmmys och häng på "gräsmattan"...


Vårt nya hem!!Just nu är det väldigt kaotiskt på Årevägen 196 B, men om 1 vecka ska vi (förhoppningsvis) bo här...

Här står Tv bänken och bara väntar, alla kablarna är dragna och det är bara Tv; n och lite högtalare som fattas..men snart så! Till höger ser ni ett gäng Bestå förvaringsskåp som våra hjältar Ulrika och Erik skruvade ihop tillsammans med Marcus i söndas. Dom ska sättas upp några ovanför tv;n andra i vårt sovrum och så ska det bli ett vitrinskåp åxå.Tjejernas (och Miltons) lekrum börjar ta form, fortfarande saknas ett skrivbord och alla leksakerna givetvis..Denhär fina tapeten kom upp i lekrummet igårkväll!! Visst blir man bara glad när man ser den?! Många fina färger..

Tapeten i tjejernas sovrum ser ut såhär..man skulle nästan kunna tro att dom valt den helt själv, men det var faktist jag som blev helt kär när jag hittade den. Så är den lite glansig åxå. Jag kan ju säga såhär, Molly blev inte helt besviken när hon såg tapeten! "åååh..så vackert mamma!!" Aningen tjejig..jaa jag vet! men vi har ju faktist 2 prinsessor..Sorry Milton! Thats the way your life is going to be!Denhär tjusiga tapeten pryder nu 1 vägg i vårat sovrum! Den är ganska spännande för den skiftar i olika färger beroende på hur ljuset kommer..ibland ser den nästan lila ut. Men det blir nog bra till lite vita möbler. På tal om möbler, imorgon kommer vår säng, vårt matbord och stolarna! soffan har blivit försenad i 3veckor!!:( men vi kommer att få en utlåningsoffa så länge...nåt motsvarande som vi ha beställt! Det blir ju lite jobbigt att vara utan soffa när syrran m familj kommer! Det går ju inte!Milton sov så gott ute i friska luften i sin röda finfina vagn!Fast sen måste han ju komma in och kolla vad morsan höll på med egentligen! babysitter- guud så bra!
Sen gick jag och Milton till Bvc och fick veta att han vuxit 560g på en vecka! dEt är väldigt mycket på en så liten människa! Så hadde han vuxit 2 cm. Undra på att han är hungrig jämt!På kvällen fick han en liten stunds mys med sin trötta utarbetade pappa..

Nu sover hela familjen gott, snart även mamma! Imorgon är en ny spännande dag... 


Senaste nytt!!Här är Milton 1v och 2 dagar..Nu är han 2 veckor och 2 dagar. Kanske han ha ändrat sig lite grann..han är ju iallafall mera vaken om dagarna nu! Det är ju kul för tjejerna iallfall, som annars knappt ser honom vaken nåt om dagarna.

T inte min napp säger Milton. Mini är ofta väldigt närgången och gosar gärna och ofta med honom!Forfarande tycker tjejerna att det är väldigt kul med lillebror! Dom var såå stolta och ivriga när jag hade med honom till deras förskola här om dagen. Och alla deras kompisar ver på huvudet ner i bilstolen. Tur att han har ett ganska bra immunförsvar, för det var både en och annan som nös rätt ner i bilstolen!

Amningen gör väl sitt angående immunförsvaret..sägs det iallafall. Det är ju så mycket som sägs om amning nyförtiden. En sak är iallfall säker- det är kul när det fungerar! Och ett enklare sätt att gå ner i vikt får man nog leta efter! :)Så ha vi ju fått nycklaran till vår aldeles egna NYA lägenhet!! Såhär såg det ut innan vi tog in våra prylar..

Äntligen egen tvättmaskin och torktumlare! Nu slipper vi boka tvättstuga! Och så har vi egen bastu!!! Jipppiii!

Jag ska sätta in en bild hur det ser ut nu lite senare..det är inte lika tomt och fint..I veckan kom en hel lastbil med ikea grejer som ska monteras ihop, på torsdag kommer säng, soffa och matbord +stolar från MIO.
Det ska bli så himla kul att se hur det blir när allting är klart. Vi ha ju planerat och möblerat hela hösten efter enbart en dålig ritning..så vi hoppas allt passar och ¨år plats där vi ha tänkt oss!

Just nu är det busväder här uppe, det blåser och snöar/regnar hela tiden! 0-2 grader Ingen höjdare, men det passar bra att vara inne och packa lådor..


RSS 2.0