Sommar och sol i de finska skogarna!!

Nu har vi äntligen sommarloooov!! Och sommaren kom verkligen med besked! vi har haft drygt 20 grader och solhela veckan. Tjejerna springer runt barfota i gräset och leker med sina kusiner! Det är ju precis som det ska va..
marcus är tillbaka på sitt gamla jobb på Hangö elektriska, ännu har jag inte hört honom klaga allt för mycket! Över midsommar är vi lediga allihop tillsammans!! Det ska bli riktigt roligt det åxå. Ikväll ska mammorna (syrran, jag och mamma) gå på gymppa, barnen ska ut på havet och meta med moffa! Så ska vi ännu en gång fira lill-syrran som fyller 30 år IDAG!!
Igår startade vi vårat "piffa upp " bruna huset projekt. syrran och jag målade tjejrnas rum vitt och fräscht! även taket fick sig en omgång..vi hoppas bli klara med övre våningen idag så har vi bara vardagsrummet och köket kvar. det blir altså ingen total renovering utan bara lite ny färg på väggarna, och shit vilken skillnad det faktist gör!! Bruna huset är ett hus som ligger ca. 300m från mammas och pappas hus, det har varit uthyrt i omgångar men står nu tomt. Så vi tänkte att vi skulle ha det som vårat sommar residens nu när vi faktist stannar några veckor! Så att mamma och pappa får andas ut lite grann emellanåt iallfall:)
vi har ju alla våra möbler kvar här, så det är ju bara att skruva ihop sängaran och flytta in...Kan vara skönt att ha något "eget" iallfall...
Jag återkommer med bilder så småningom..
Ha det gott i sommarsolen! ps. jag använder mitt finska telnr nu för alla er som inte fått tag på mig: 0442837288
och +358 framför om ni ringer från utlandet!! :)


RSS 2.0