Pic-nic-nic

Idag har vi haft picnic nedanför vårt hus!
Vi har njutit av vårsolen och läst sagor och mumsat banan pengar och annat gott!

visst är livet härligt ibland!? så enkelt allt kan va, och endå så mysigt...eller kanske just därför..man behöver inte alltid slå knut på sig själv och hitta på en amssa saker. Picnic var tjejernas önskemål1 Ok.Vi packade picnic korgen och gick ut och satte oss på en filt, utanför huset! Perfekt!!


På tjjernas dagis finns en förälder som designar egna kläder, nu ha hon hafr vårutförsäljning, då fick tjejerna dehär fina "fleeceklänningarna" och mössorna!!
En nöjd och lycklig skidåkare!!En till..som mumsar kakor i solen!! Nu är vi nästan ensamma i backarna, inga liftköer, väldigt mjukt i backen och soligt och varmt! Kan det bli bättre?!
Korv med mYCKET ketschup gillar molly!!

kram på er alla!

Vi lever!!

J
Jajjmen! Vi lever och mår bra! Jag vet att det är flera som har börjat tvivla på den saken..eftersom dom inte sett eller hört nåt på bloggen! men vi har bara haft fullt upp helt enkelt..
Här leker tjejerna affär i våran bokhylla. Dom handlar med riktiga Thaipengar! :)
Innan påska hade vi besök av Gynter och Sofie och lilla Agnes som inte är så liten längre utan en ung dam med en stark egen vilja...Som de flesta andra i den åldern..

Påsken firade vi i Finland. Tjejerna var överlyckliga över alla fina grejer som mommo och moffa har..


Mini med vanezza, minsta lilla kusinen..
Tjejernna fyndar bland mommos alla utklädningskläder...Det är alltid kul att klä ut sig!!


Så hann vi med ett besök hos kusinerna i Österby, Adde och Andrea. Ett intensivt men roligt dygn!Påvägen hem passade vi på att stanna till på Åland en sväng. Alla mådde bra även där..vissa hade vuxit till sig väldigt mycket, medan andra hade krympt..;)

 

Ska försöka hinna med bloggeriet lite oftare..men ni vet ju hur det är..det händer ju så mycket hela tiden, jobb, resor, barnen jaa allt tar sin tid. Har precis lagt in en beställning på kort från vårt senaste halvår, det blev väl en 400 bilder ungefär!! Jaa, jag hör till dom gammalmodiga som faktist försöker upprätthålla fotoalbum (som man kan bläddra i!) till varje familjemedlem. Jag får ångest bara jag tänker på att börja klistra in alla dom. Ska nog sätta min man i arbete den här gången..han har nog kommit lindringt undan hittills!!
Ha det gott i vårsolen!

RSS 2.0