VÅR??!!Fika och lek vid Holiday club parken..

Senare samma kväll blev vi bjudna på grillning hos Linda & Mats och killarna. väldigt skönt väder..Mini, Emil, Gustav och Molly njuter av den första grillmaten..

Följande dag såg det ut såhär när vi skulle gå till dagis...Det här är altså inte ens 2 veckor sedan!!! Så visst har vi vårkänslor vissa dagar..men sen blir det bakslag som heter duga!!
Det snöade altså 2 dm den natten! vi tog fram pulkkorna igen på dagis!! Och plogbilarna fick jobba för fullt igen..
Ganska komiskt egentligen!!


Men snön låg ju kvar bara över dagen, förljande dag var det bara att plocka undan pulkkorna och ta fram cyklarna igen!!:)Till tjejernas stora förtjusning har vi varit med och tittat på när dom släppte ut fåren och alla lamm på fjällbete. Dom små fåren var ju hur gosiga som helst! mini grät när vi skulle åka hem. "Jag vill vara med mina fåren!!"Ihelgen var det även kornas tur att slippa ut på fjällbete! Fast korna var ju då inte lika gosiga...tyckte tjejerna!

Grillning med våra trevliga grannar i fredas!Mini tyckte det var väldigt varmt och skönt i solen!! så hon slängde av sig både trosor och byxor!! :0Marcus, Mini grannen jens och deras dotter Tilde var och kollade in Ristafallet i all sin prakt här i veckan.
Det är väldga vattenmasor i omlopp just nu!!


För er som inte vet det så kan jag berätta att min man nu sitter på tåget påväg till Riksgränsen. Om ca 16h är han framme! Jag hoppas att han dokumenaterar sin resa så jag kan dela med mig av hans bilder på bloggen när han kommer hem på torsdag!
Han ska inte bara nöjesåka utan syftet med resan är altså att avlägga ett sk skidtest som man måste ha gjort för att kunna söka till skidlärarlinjen här på campus i Åre. jag önskar honom all lycka till, hoppas det går bra!! Och att han hinner hem tills vi skall åka till Finland på fredag!! ;)

tjohejj leverpastej!! jag återkommer endera dagen eller veckan...Ha det gött!


Hej och håå i vårsolen!!

Tjejerna firar Valborgsmässoafton med sina bästa killkompisar, Emil och Gustav. Jag tror Molly är lite hemligt förtjust i Gustav för hon packade in ett halsband och ritade ett fint kort till honom tills dom skulle komma..Gustav ville sova över..så det kan hända att känslorna är besvarade..;)

Emil och Gustav är nästan på pricken lika gamla som Molly och Mini, det skiljer bara några veckor på dom båda.Söta små killar..

Tjerna uppträdde och hade konsert för oss härom dagen..Då såg det ut såhär! Vi fick höra många gamla klassiker..som Imse vimse och Bää Bää. Sen hittade Molly på en egen sång åxå..kanske en blivande låtskrivare?!

Nu kan vi stolt meddela att vi har 2 blöjfria tjejer!! Det tog några veckor och några klisterbildsark senare så var vi i måål! Nu fixar hon det to.m när vi är ute och när vi är i simhallen!! Hon är såå stolt över sina klisterbilder och sina nya mumin och Hello Kitty trosor som jag har köpt till henne!!

Plötsligt har man inga små barn längre känns det som...guud Mini fyller 3 år!! Kan inte förstå..får lite ångest när jag tänker på det. Visst har vi ett väldigt skönt "småbarnsliv" just nu..tjejerna sover hela nätter, äter och kissar själva och så leker dom faktist väldigt bra tillsammans! Ganska lättsamt helt enkelt!

Från det ena till det andra..Så har jag ju en hemma man just nu åxå..en man som är hemma pga av arbetsbrist. Och det är ju inte heller fy skam..här hemma råder det aldrig arbets brist..:) Så det är bara att njuta av det städade hemmet och den lagade middagen när man kommer hem..För så här mycket tid kommer vi väl inte att ha för varandra på väldigt länge..vem vet föresten hur länge det varar..det är bara ett samtal bort så jobbar han igen!! Länge leve "arbetsledigheten"!
Njut va vårsolen varma strålar!!


RSS 2.0