Senaste nytt!!

Björn med sin stora härliga familj har gästat oss! som ni ser fyller vår barnaskara hela kössoffan på pilgrimsvägen! Härligt!Så ha det blivit en hel del skidåkning..för både Marcus och mig! vi har under den senatse tiden fått så fantastiskt mycket snö!!


molly och hennes kör- såmgsmilan har upptrett på torget under tävlingen Redbull crashed Ice. Dom sköng national sången! Det var stort!Karin och Niklas har varit o hälsat på oss den senatse vackan, då ha det blivit mycket skidåkning och sena kvällar..;) Milton tyckte åxå att det var spännande att följa med den galna tävlngen, först ner på skridskor i en slalom backe!! helt livsfarligt!!Och just nu för tillfället är vi väldigt sjuka här i huset.. Mini har haft hög feber i snart 5 dagar, igår fick även Milton feber och nu Marcus! Så nu är jag hemma från jobbet igen..och tar hand om mina sjuklingar! För några vecor sedan hade ju Marcus ryggskott..så illa att jag var tvungen att vara hemma då med! Magsjuka hade jag en sväng förra veckan, men som tur var det ingen annan som fick det!!
Men nog om sjukdomar..annars har vi det väldigt bra! Vi stortrivs i vårt nya hus! Hoppas alla är friska till helgen, för då åker jag till Sthlm på pingel helg!!! .) Ha det gott!

Mitlon har föresten tagit 2 steg utan sröd!! Får se om han kommer igen sen när han piggnat till efter alla feber..


Pilgrimsvägen ..vårt nya hem!Köket hjärtat i vårt nya hus!! Det är här allting händer!!

Våra barn trivs i vårt nya hem, speciellt i köket..!Miltons nya rum..före och efter! Snart har han lite förvarimgsmöbler åxå..jag har varit på IKEA i helgen men allt står i sina kartonger ännu..Vårt vardagsrum...Till Höger ser ni Miltons rum, och fortsätter man rakt fram kommer trappen ner till köket och Mollys rum. Förbi Miltons rum kommer minis rim och till vänster ligger vårt sovrum och ett badrum

Vår glada och spralliga 1-åring håller oss fullt sysselsatta! både på dagen och ibland tyvärr även på natten.. Men visst e han go?!Milton i vårt "vedförråd" eller vad man ska kalla det..vi har haft run -25 nu över en vecka så det har varit väldigt skönt att tända en brasa på kvällen.

 

Och så vårt sovrum..innan Mitlon flyttade ut! Jag skriver mer en annan dag..just nu är jag aldeles för trött! Ha det gott och kom snart och hälsa på!


RSS 2.0