Senaste nytt!!



Här är Milton 1v och 2 dagar..



Nu är han 2 veckor och 2 dagar. Kanske han ha ändrat sig lite grann..han är ju iallafall mera vaken om dagarna nu! Det är ju kul för tjejerna iallfall, som annars knappt ser honom vaken nåt om dagarna.

T inte min napp säger Milton. Mini är ofta väldigt närgången och gosar gärna och ofta med honom!



Forfarande tycker tjejerna att det är väldigt kul med lillebror! Dom var såå stolta och ivriga när jag hade med honom till deras förskola här om dagen. Och alla deras kompisar ver på huvudet ner i bilstolen. Tur att han har ett ganska bra immunförsvar, för det var både en och annan som nös rätt ner i bilstolen!

Amningen gör väl sitt angående immunförsvaret..sägs det iallafall. Det är ju så mycket som sägs om amning nyförtiden. En sak är iallfall säker- det är kul när det fungerar! Och ett enklare sätt att gå ner i vikt får man nog leta efter! :)



Så ha vi ju fått nycklaran till vår aldeles egna NYA lägenhet!! Såhär såg det ut innan vi tog in våra prylar..

Äntligen egen tvättmaskin och torktumlare! Nu slipper vi boka tvättstuga! Och så har vi egen bastu!!! Jipppiii!

Jag ska sätta in en bild hur det ser ut nu lite senare..det är inte lika tomt och fint..I veckan kom en hel lastbil med ikea grejer som ska monteras ihop, på torsdag kommer säng, soffa och matbord +stolar från MIO.
Det ska bli så himla kul att se hur det blir när allting är klart. Vi ha ju planerat och möblerat hela hösten efter enbart en dålig ritning..så vi hoppas allt passar och ¨år plats där vi ha tänkt oss!

Just nu är det busväder här uppe, det blåser och snöar/regnar hela tiden! 0-2 grader Ingen höjdare, men det passar bra att vara inne och packa lådor..


Kommentarer
Postat av: Mikaela

Söt lillebror, mysiga systrar, pigg morsa och fräsch lägenhet! Marcus nämndes icke men han är väl klippan som monterar och fixar allt i lägenheten! Det där med egen tvättmaskin och bastu låter skönt! Men det börjar ju hända grejer för oss också nu, kram!

2011-02-05 @ 21:16:09
URL: http://melkersfamilj.blogg.se/
Postat av: Ela

Vad Molly strålar av lycka på bilden, man riktigt ser hur stolt hon är, syskonkärlek blir man alldeles varm i kroppen av... Du ser oförskämt fräsch ut på bilderna :) Och jag måste bara få fråga, vad är det för coola byxor du har på dig??

2011-02-05 @ 22:02:55
Postat av: Sara

Hej! Så kul med er helt nya lgh! Det ser jättefint ut. Ska bli kul att se den i verklighetn i april. Ha det toppen och lycka till med möbleringen. Kram kram

2011-02-06 @ 15:19:25
URL: http://frutyrberg.blogg.se/
Postat av: Åsa Carlsson

Hej och grattis till Milton! Hoppas ni har detbra däruppe. Pratade med en stolt farfar idag och sa att ni skulle flytta. Kul med bliggen Marika så man hänger ivängarna runt kusinen med familj. Ha det bra!Åsa i Eksjö

2011-02-06 @ 16:47:15
Postat av: LOtta

Hej hej! Jag tycker bestämt att det finns något av Tinas barn i er lilla kille. Något som påminner... Vår lilla är "normalstor" nu också. Ökar i vikt med dunderfart!

Kul och få se er nya lya! Visa mer sen, ha d bra, kram...

2011-02-08 @ 13:26:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0