Data strul!

All text försvann tyvärr från dom sista bilderna, fråga mig inte vad jag gjorde! nåt konstigt hände..
Jag som hade formulerat mig så fint om vårkänslor och cyklister..

Vet inte vad jag skrev, men ni ser ju pappa björn och Pappa marcus vid grillen nöjda och glada. Så var det afterski med trötta tjejer och pappa björn läste sagor.
Det är som sagt vår i luften här uppe, solen strålar och snön smälter..Jag såg den första downhill cyklisten idag-det är ett säkert vårtecken här uppe! DEt spritter i benen på min man kan jag säga...:)
Njut nu av våren som kommer, av alla era nära och kära. ge era barn och er man en extra kram. Lev idag, lev nu! Och ha så kul!
Vi ser framemot en långhelg tillsammans med Gynter, Sofie och agnes! Sen blir det PÅSK i Finland! Tjohoo!! livet är gott och leva!!
Kram på er alla!


Storfrämmande!

Vi har haft den stora äran att ha storfrämmande från småland under en långhelg. (ok Sthlm åxå-faster Lotta!;)En lugn och skön helg med god mat och skidåkning samt lite shopping! Jätte kul!

 Sen kom glada familjen Ekelund på besök! Clara och Mini hittade varandra direkt, det gjorde även Molly och Lova! Kul när det inte dröjer så länge mellan våra träffar då kommer även dom minsta barnen ihåg varandra!Lilla Vide visade ett väldigt glatt humör hela veckan. Han sov, skrattade och åt! Mycket nöjd med tillvaron överlag kan man säga!Onsdas, fredas eller va det lördas mys..minns inte!! Varje dag är en fest när man har goda vänner på besök!!

Lunch i backen!! DEn här dagen var vi i björnen! tjejrna uppskattade björnarna i skogen...:)

Papporna drar iväg till backen (Tottbacken) med sina tuffa döttrar!! Hej vad det går!!Lova, Molly och Mini tar ett lättare mellis innan dom drar vidare i skidbacken!


Mini uppskattade björnarans gruvby, mer än skidåkningen! Tur att man kan göra annat åxå när man tröttnar på att åka skidor!


Afterski med barnen! Pappa Björn samlade in ett gäng eftermiddags trötta tjejer, då passar det bra med lite sagoläsning! bra jobbat Pappor!!Just nu känns det som om det börjar bli vår! Även här i Åre! Dom som vet påstår att det är ovanligt tidigt i år. Idag ha det varit plusgrader och solen skiner och det porlar av vatten /snö som rinner iväg! Fast det kanske fryser på ännu man vet ju aldrig! Jag såg den första down hill cyklisten idag åxå!! DEt är ett tydligt vårtecken här uppe kan jag säga! Det spritter i benen på min man kan jag säga...
Ser framemot helgen med Gynter, Sofie & Agnes, sen blir det PÅSK i Finland!! Tjohoo vad gott det är att leva!! DEt ÄR faktist kul nästan jämt!!
Alla där ute njut så mycket ni bara kan av vårens alla tecken! Jag menar alla vårtecken, kom ihåg att LEVA här och nu!! Krama om era barn en extra gång (ok även er man då förståss!) Och var tacksamma!!
Kram på er!

PS: Idag fyller världens bästa farfar 69 år!! Grattis Bosse!

Oj!! Vad hände med texten??! Nåja..det blir bra! Plötsligt blev allt såå stort..


Thailand del 2 -Krabi
Här har vi kommit fram till vårt hotell i Aou Nang. Hotellet var gigantiskt, liknade mest ett jätte slott!
Tjejrna var överlyckliga över den stora poolen!Sängen, var en riktig prinsess säng!!Molly klappar en jätte ödla på stan!


Här åker vi Tuc-Tuc in till byn. Vi bodde ca 2,5 km utanför, det var lugnt och skönt, men man orkade inte promenera i hettan..

Mini och hundis på railey beach..Hundis var med överallt, på stranden, på restaurangen, i sängen..jaa överallt!

Molly klappar en elefant lite avvaktande...Killarna på stranden väntar på att få mera jobb. Väntar på att flaera turister ska komma med sina väskor som behöver köras till hotellen..

Marcus påväg på dyk äventyr till Phi-phi öarna.

Tysken , marcus och Maria.Såhär blått var faktist vattnet där man gjorde sina dyk. Ni kan förstå att man såg en hel del intressanta  grejjer..yeehaaaa!!!

 

Lyckliga tjejer med nya huvudbonader..;)

Paradis ön- PODA island. Ligger ca 20 minuters båtfärd från Krabi. Hur fint som helst!!jag och tjerna beställer lunch och melon shake i "Kiosken" på stranden..

Att pröva glasögon är alltid lika kul!! Haa haa!!En typiskt Thai buss, som alltid spelade Techno på högsta volym!

somriga tjejer och en lycklig pappa på strand promenaden i Aou-Nang.Här ska jag ge mig ut och dyka mitt andra dyk , med min istruktör cristine.Synd att man inte kunde fotografera allt det vi såg, för det var ju faschinerande!! Väldigt häftigt!!
Jag såg ju både hajar (små) och sköldpaddor och en massa färgglada fiskar som jag inte minns namnet på..Relax på soldäck påvägen tillbaka..ganska skönt att ha en hel barnfri dag, helt för mig själv!! :)neeej..jag vill inte!! Jag kan själv..var en ganska vanlig replik från Mini. här har hon tröttnat på att sitt apå pappas axlar och vill gärna springa iväg och upptäcka lite själv...


Thailand del 1 -Phuket, karon beach!

Här har vi mellanlandat i Köpenhamn!

Första badet gjorde vi typ 17 på kvällen! lugnt och skönt på stranden..

Molly sover gott på en solstol.. Annat var det med lilla syster..hon somnade minsann inte var som helst!!

Glass i stora lass!! vi försökte hålla oss till en glass om dagen..ibland blev tom. det svårt att hålla..;)

Livet på stranden..färsk frukt och bada i massor!!


Lunch..åh denna härliga thai mat!!Tuk tuc modell större påväg hem från Nai harn.Här är vi påväg och hälsa på en familj från GTBG som bodde på ett annat hotell.


Dom hade pool vi sitt hotell, det hade inte vi när vi bodde i Phuket. så det var lite roligt att bada där som omväxling!


Jättegoda våfflor och äppel juice!

En liten tam ekorre hälsade på oss när vi åt lunch!


Molly på sin första pedikyr-manikyr!


Long tail boat påväg ut till freedom beach. En bukt  30 min ifrån karon beach som man inte kunde komma till med bil.Där var hUUR fint som helst! Vi fick en plats i skuggan under några palmer! DEt var verkligen varmt denhär dagen!
Mycket vatten melon har det blivit under de här veckorna! Mums!


PÅväg ut  natten...
middagsdags..vi kom oftast inte iväg förrän 8 tiden på kvällen. Och då var det ganska mörkt ute!Och så åker vi lite Tuc -Tuc igen!! dEt tyckte tjejrna om!

Efter detta begav vi oss vidare till KRABI.jag återkommer med bilder därifrån, nu måste jag gå och duscha och göra mig redo för jobb imorgon!! Känner mig inte alls redo..:(


Railey -beach!

Hej hopp!
Nu har en ny varld oppnat sig for mig..undervattensvarlden!!
Shit vad haftigt det var! Fortsa 2 forsoken fick jag lite panik..jag kunde inte andas utan hyperventilerade snarare och trampande vatten..da sjonk jag inte! Sa vi provade igen och jag fick panik nar vi kom 1 meter under vattnet. men skam den som ger sig, 3:e gangen gillt! Jag tankte pa hur det var att andas pa profylax kursen, hur man ska andas nar man foder barn och suger i sig lustgas! Da kom jag pa hur jag skulle andas och det gick bra! kristin var ju med mig hela tiden och holl mig i handen sa det kandes bra. Vi var nere pa 7 meters djup som djupast, jag fick se bade havsskoldpaddor och rav hajjar som var nastan 2 meter langa. Men helt ofarliga dock! Ganska haftigt nar dom kom glidande i ett stim pa 4 st, allt var helt tyst, det enda man kunde hora var min egen andning..
Vi var nere 30 min forsta dyket och 40 min det andra. Det var helt magiskt!
Vi skot upp elefant trekkingen tills idag sa att jag axa kunde vara med. Det var nog tur det, Marcua hade fullt upp med Mini pa elefantryggen..
Sa fick vi se krokodiler och en catfisch farm! Riktigt obehagliga stora fiskar!!
Sa begav vi oss till Railey..ett helt underbart Hotell, precis vid stranden, med poolen precis utanfor. Stort rum, terass och badkar och enormt badrum! Helt klart basta boendet hittills! (dyraste axa..)
Imorgon skall Marcus klattra, jag tror att jag och tjjern atar det ganska lugtn imorgon..
Nu har vi 3 natter kvar..det mesta borjar ta slut..blojor, solkram, pengar...( Vi har tagit slut pa 4 solkramsburkar...)
Ha det gott! Kanske skriver en gang till inann hemresa!
Kram

RSS 2.0