Skutskjutet 2011

I år var det premiär för skutskjutet frö Molly. En tävling som årligen går av stapeln i slutet på april. Alla får delta, i olika kategorier, snabbast ner vinner och sen bland alla startdeltagare som tagit sig i mål lottas det ut en ny Audi!Äntligen blir det Mollys tur att starta..spänningen är på topp!!Och hon laddar och åker iväg!!

Fort går det!!..Och här går det ännu fortare...


Hon ser Målet och kryper ihop till en köttbulle..


Och kommer i MÅÅÅL!!! Bravo Molly!!!


Alla barn fick guldmedalj!! mycket bra!Och den nöjda vinnaren (för oss iallfall) är Molly Pettersson!! Godis påsen va ju en mycket viktig detalj..:)Mini och jag och Milton väntade nere vid målgången på dom två tappra åkarna med fika och saft!Mycket trevlig tradition att avsluta säsongen med!! Tyckte både dom som åkte och dom som tittade på och hejjade!! :) Nu har vi ställt undan skidorna och pjäxorna för iår! Nu kommer dom inte frm förräns i slutet på November igen. :( Men det ska nog bli ganska kul med lite andra aktiviteter åxå!


April månad i kort!Slalomklubben hade sin avslutning! Och alla som blivit "kompis med laggen" gjorde om sina skidhjälmar till rymdhjälmar..Marcus och Molly åker sittlift (vm 8;an) som ligger runt knuten där vi bor.. Båda lika fanatiska skidåkare..Storfrämmande från Malmö, sötaste Signe och mamma Sara!Även familjen Brander besökte oss veckan innan påsk! mycket trevligt umgänge, vi hann träffas både i backen och hemma hos oss! Kul att ni gav er tid att stanna så länge! :)Påsk i Finland med nära och kära! Milton triv med bästaste moster Tina!Mini och Milton har kommit varandra väldigt nära! Han blir så otroligt glad varje morgon när Mini kommer och säger gomorron! Han ler med hela ansiktet. Det är även Mini som fått honom att skratta högt flera gånger!! Ett väldigt sött, gurglande skratt som gör att Mini gärna kramar honom om och om igen...Mini och kusin Izabella är mycket goa kompisar!Mommo och Moffa med hela kusinskaran..Andrea, Mini, Sissi, Milton, Tessa, Molly och Adrian.Tjejrna leker med play doh lera som Mommo fixade till dem. Det finns alltid nåt roligt att göra hos mommo och moffa ifall det regnar ute!

Så hade vi dop för sötaste Isac Carl Johannes i Ekenäs kyrka.Milton var så fin i sin vita skjorta och fluga!

Världens finaste doptårta hade Lotta fixat dagen till ära! Såå himla god var den åxå!Söndagen den 24 April gifte sig systrarna Nordberg! Ett sagolikt bröllop som man sent kommer att glömma!


Mikaela fick sin Daniel och heter numera Rundberg....Och Marika fick sin Matias och heter numera Helin i efternamn!Dagen efter intog vi alla frukost-brunsch buffe i strålande sol på denna altan med havet som utsikt..i det oändliga!! Helt magiskt!


Mycke pappa- Milton bus blev det på båten påväg över till Åbo igen för att plocka upp storasyrrorna som blev kvar hos mommo och moffa! :)

Världens sötaste lilla kille! Milton som nu har hunnit bli 3 månader. Sitter oftsat snällt i sittern och blir väldigt glad om någon hinner prata med honom...


RSS 2.0