Sjuklingar och sömnlösa nätter!



Morgonstund har guld  mun..eller ska jag säga snö?! Tur att det är så otroligt fint ute nu, så att man piggnar till när Milton ska ut och sova sin första tupplur! För inatt var det INTE roligt kan jag säga! Mini hon hostade och nös, hon ha ju varit sjuk och hemma från förskolan hela veckan. Milton håller på att få flera tänder i övre käken, så han vaknar titt som tätt och är lessen. Och till råga på allt ha Marcus fått nån typ av nackspärr..eller nackskott som jag tidigare skrev på facebook:) Så han hade så ont så han låg och vände och vred sig och när han väl somna va det på rygg och då snarkar han så högt så han väcker Milton! Och så börjar det om igen..Jaa..så jag hade tur om jag lyckades somna mellan alla snarkningar och gråt!



Men nu kurerar Mini sig så att hon ska vara pigga och glada Mini igen när vi kommer till Åland på lördag morgon! Såhär lugn är vi nte vana att se henne..idag ha vi tillbringat dagen tills törsta delen i soffan tittnades på bolibompa! Och det värsta är att nu kom Molly hem från skoaln och sa att hon hade ont i hela kroppen..



Men Milton han är glad som en solstråle! Åtminstone när man precis ha sovit gott i 2h i den friska fjäll luften! Man kan ju inte vara trött och sur när man möts av den här killen..:)



Eller den här utsikten från köksfönstret...

Kommentarer
Postat av: Anna svartström

Hej



Juvligt att snön kommit ser så fint ut. Mindre roligt med sjuka barn förstås o stackars markus!!!O stackars dig som får stå ut me alla sjuklingar!Ha de gott o kämpa på!

2011-10-12 @ 19:12:16
URL: http://minimolly.blogg.se/
Postat av: ramona

ja voi voi man ska ha nerver som stål... ok för sjuka barn... men när gåbben börjar snarka...MORR!!!! :=)

kramis

vilken tjutusans härlig utsikt ni har.. den är ju inte att klaga på direkt!

Kram :)

2011-10-13 @ 12:02:20
URL: http://nordbergromlin.blogspot.com
Postat av: Sara

Usch då! Du får lägga dig i soffan och låta Marcus ta Milton någon natt :) Önsketänkande kanske men ändå! Du är stark, kämpa på! Kram kram

2011-10-17 @ 08:36:20
URL: http://frutyrberg.blogg.se/
Postat av: Emma von Dahn

Vilken underbar utsikt ni har! Helt fantastiskt! Och vad härligt med snö. Det längtar vi efter. Eda har längtat efter snön sen midsommar ungefär. Vi kanske också borde flytta till Åre. ;-) Hoppas alla är friska nu. Kram

2011-10-24 @ 13:44:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0