Molly 6 åR!



Igår fyllde vår finaste Molly 6 år! Då uppvakatade vi henne med sång och paket direkt i sängen! yrvaken men glad & åring!

Mini tittade nyfiket på när storasyster öppnade paket. Första gången som vi INTE hade några tröstepaket till småsyskon (jag hade glömt bort det helt enkelt) Och det gick faktist, Mini va jätte duktig! Sen fick hon både ett läppglans och en parfym av Molly..

På kvällen åt vi Tacos (Mollys favoritmat) med Linda, Gustav, Emil och Mats!



Och så hade Molly bakat Kladdkaka som hon mycket omsorgsfullt dekoreade med både strössel, chokladhjärtan och gröm glasyr!



Världen sfinaste kladdkaka till världens finaste Molly! Hon var mäkta stolt över slutresultatet!!



Det var en stor dag igår, molly fyllde 6 år, Milton sa mamma för första gången och sist men inte minst Molly flyttade ut från tjejernas sovrum in i ett eget sovrum. Hon fick nämligen en loftsäng i födelsedagspresent åxå! Tjejerna har delat sovrum sen Mini var 8 månader, så det var ett ganska stort kliv att ta. Men Molly sov som vanligt som en stock i sin nya säng, Mini däremot var lite ängslig på morgonkvisten när hon vakande och var helt ensam...Men så småningom är ju tanken den att Milton ska flytta in i Minis sovrum, fast då måste han lära sig att sova på nätterna!! Inte som nu, när han är vaken mellan 4och 6!
Nu har vi höstlov..igen! Inget dagis eller skola på hela veckan! Vi leker med kompisar så gott vi kan! På onsdag kommer farmor och farfar och faster >Lotta det blir kul!!


Kommentarer
Postat av: Marie Brander

Vad mysigt det ser ut! Vilken stor tjej ni har!

2011-11-01 @ 10:13:58
Postat av: Lotta

Försenade grattisar till Molly! Vad snällt att dela med sig av sina presenter. Hoppas ni sluppit flunsan, jag tror vi tog över den...Det bor gröna gubbar i Isacs näsa fortfarande... Jag bokade den 28 december så där preliminärt för inredningsparty, så du vet. Vi får se om det blir av då!

Ha d bra, hälsa alla!

2011-11-01 @ 19:56:58
Postat av: Carin

Fina fina familj! Ni är underbara! Miss U

2011-11-02 @ 23:43:34
Postat av: Sara

Molly, det är nog världens finaste kladdtårta!! Kram från oss

2011-11-07 @ 11:51:15
URL: http://frutyrberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0