Farsdag i kyrkanI söndas firades farsdag med besked! För det är ju inte alla dagar som familjen Pettersson går i kyrkan!
Molly har börjat sjunga i kör, Såmgsmulan. Och nu och då kommer vi att få inbjudan till en familje gudstjänt där sångsmulan skall uppträda Den här gången var vi i Duveds kyrka. En otroligt fin gammal kyrka!Milton var nöjd och glad under hela gudstjänsten, en hel timme faktist. det hände ju nåt nytt hela tiden. Man ställde sig upp, det sjöngs och spelades olika intrument. Mini och Molly intog sin första nattvard! Brödet var inte särskilt gott tyckte dom, det smakar ju papper mamma! Så drack vi druv juice, inget vin på familjegudstänster..

 

Sångsmulan i Åre +sångsmulan i Duved uppträder!

 Barnen sjöng som små änglar! väldigt fina sånger med fina budskap! Här sjunger dom " Det är mycket bättre att göra någon glad än att göra nån ledsen, dina ord betyder mycket mer än du tror!" Och så tågade dom in i kyrkan under procession med ett stort kors längst fram och Mini sa- Mamma betyder krysset längst fram att man inte får gå dit?" Mmmm..vi har en hel del kvar att lära inom kyrkans värld. Mini såg iallfall Gud som hängde i taket..
Sen blev det fika i salen jämte! Gott med bullar och saft när man suttit stilla så länge..


Kommentarer
Postat av: Marie Brander

Vad fin du är med barnen framför kyrkan. Som en prästfru!!!

2011-11-17 @ 21:47:26
Postat av: Marie Brander

Vad fin du är med barnen framför kyrkan. Som en prästfru!!!

2011-11-17 @ 21:48:33
Postat av: Lotta

Ser mycket vackert ut! Och du platsar liksom framför kyrkan! :) Det där med Minis kyrkliga fostran beror nog på att vi bor så långt ifrån varandra helt enkelt...hm..Den uteblir liksom.

Och så måste jag bara berömma din fina mössa! Vill också hitta!

Vi måste höras snart, sköt om er!

2011-11-22 @ 21:23:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0