Julen som kom och gick..!

Vi började våran jul med besök av mormor och morfar, då tog vi in granen och pyntade eller klädde den så fint..

Mini fixar till toppstjärnan..begreppet "less is more" tilltalar inte oss i våran famillj..ju mer pynt och glitter desto bättre tyckte tjejrna! Så det blev en hel del glansiga bollar innan allt va klart..

Sen måste man återhämta sig en stund i soffan..:)

Coola Mini i ny pyamas! Man känner knappt igen henn utan glasögon!! hennes vanliga glasögon menar jag dock!

Det blev som en "liten " julafton när Mommo och moffa kom på besök, tjejerna fick så mycket nya fina grejer och kläder! Bara bra att sprida ut det lite..det har en tendens  att bli lite för mycket på självaste julaftonen!!Dagen innan julafton åkte mommo och moffa hem! Och vi hade en inne mysdag med tjejerna..laddade inför nästa besökare och julafton! mini älskar verkligen alla sina gosedjur, mest hundar! här e hon in gosedjursheaven!!Marcus griljerade skinkan och har den här på svalning i -26 grader som det var då, den 23 December!GOD JUL!!! Äntligen kom julafton! men sen fick vi ju vänta hela långa dagen innan Farmor, farfar och Faster Lotta kom! Deras tåg va ju inte mindre än 6,5 h försenat!! Så mitt i Kalle Anka dök dom upp..Då stod julbordet redan dukat och det var bara att sätta sig och avnjuta ett finsk-svenskt julbord.;)Tomtemor i alla sin glans..Och så alla glada tomtar från småland och sthlm.

Till slut kom ju den "riktiga " tomten! Och han hade ju med sig en massa roliga paket även i år!! Tjejernas favoriter var en varsin sminkdocka och en hund och en katt som kunde skälla och jama och hoppa och gå framåt..Det skulle altså ha räckt med 2 paket..En ganska trött och tung mamma här i vecka 36 på självaste julaftonen!


och en vecka efter jul åkte granen ut!! Den barrade som sagt liiiiite...
Vi hade barr tammetusan överallt!! då menar jag i garderoben, i sängarna, bland besticken.. Jaa..ni förstår själva varför den inte blev så långlivad!!
Mini blev lessen när vi kastade ut den! "men mamma vi ha ju inte ens dansat kring granen.." Näee..men vi dansade desto mer när den va ute!!


Kommentarer
Postat av: Mikaela

Är allt det där barr?! Shit, den har ju inte ett enda kvar! Var den på rea från förra julen? HA HA HA

Ni verkar ha haft en fin jul, jag håller tummarna för att lillebror tittar ut snarast, kram!

2011-01-06 @ 15:54:18
URL: http://melkersfamilj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0