Hej och håå i vårsolen!!

Tjejerna firar Valborgsmässoafton med sina bästa killkompisar, Emil och Gustav. Jag tror Molly är lite hemligt förtjust i Gustav för hon packade in ett halsband och ritade ett fint kort till honom tills dom skulle komma..Gustav ville sova över..så det kan hända att känslorna är besvarade..;)

Emil och Gustav är nästan på pricken lika gamla som Molly och Mini, det skiljer bara några veckor på dom båda.Söta små killar..

Tjerna uppträdde och hade konsert för oss härom dagen..Då såg det ut såhär! Vi fick höra många gamla klassiker..som Imse vimse och Bää Bää. Sen hittade Molly på en egen sång åxå..kanske en blivande låtskrivare?!

Nu kan vi stolt meddela att vi har 2 blöjfria tjejer!! Det tog några veckor och några klisterbildsark senare så var vi i måål! Nu fixar hon det to.m när vi är ute och när vi är i simhallen!! Hon är såå stolt över sina klisterbilder och sina nya mumin och Hello Kitty trosor som jag har köpt till henne!!

Plötsligt har man inga små barn längre känns det som...guud Mini fyller 3 år!! Kan inte förstå..får lite ångest när jag tänker på det. Visst har vi ett väldigt skönt "småbarnsliv" just nu..tjejerna sover hela nätter, äter och kissar själva och så leker dom faktist väldigt bra tillsammans! Ganska lättsamt helt enkelt!

Från det ena till det andra..Så har jag ju en hemma man just nu åxå..en man som är hemma pga av arbetsbrist. Och det är ju inte heller fy skam..här hemma råder det aldrig arbets brist..:) Så det är bara att njuta av det städade hemmet och den lagade middagen när man kommer hem..För så här mycket tid kommer vi väl inte att ha för varandra på väldigt länge..vem vet föresten hur länge det varar..det är bara ett samtal bort så jobbar han igen!! Länge leve "arbetsledigheten"!
Njut va vårsolen varma strålar!!


Kommentarer
Postat av: Linda

Bra jobabt Mini!

Vi skall också köra ett race nu när det inte behövs lika mycket kläder på längre.

Härligt med lite extra familjetid, hoppas det "bara" håller i sig så länge ni kan njuta av det.

Ha det fortsatt skönt i vårvärmen!

Kram

2010-05-09 @ 21:37:15
URL: http://buslarson.blogg.se/
Postat av: Lotta

Visst är det skönt utan blöja! Grattis Mini-bruttan! Fast ibland blir det bakslag...Vi hade ett igår, när jag och Noah stod och "värmde rumpan" vid spisen. Då ställde han sig och kissade ut allt på golvet där han stod!!! Han ville inte gå på vessan när han stod och värmde rumpan var orsaken...Hmm..Men färdig middag, det skall du passa på och njuta av, är så tacksamt att slippa det nån gång! Ha d bra, ses snart, kram!

2010-05-10 @ 19:49:22
Postat av: Sofia

Hej på er...

Verkar som att ni trivs toppen uppe i norr...

Skönt att ha någon hemma som fixar när man kommer hem efter jobbet när man är trött...

Ha det så bra och hälsa familjen...

Krammar

2010-05-11 @ 22:07:40
URL: http://mattelins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0