Storfrämmande!

Vi har haft den stora äran att ha storfrämmande från småland under en långhelg. (ok Sthlm åxå-faster Lotta!;)En lugn och skön helg med god mat och skidåkning samt lite shopping! Jätte kul!

 Sen kom glada familjen Ekelund på besök! Clara och Mini hittade varandra direkt, det gjorde även Molly och Lova! Kul när det inte dröjer så länge mellan våra träffar då kommer även dom minsta barnen ihåg varandra!



Lilla Vide visade ett väldigt glatt humör hela veckan. Han sov, skrattade och åt! Mycket nöjd med tillvaron överlag kan man säga!



Onsdas, fredas eller va det lördas mys..minns inte!! Varje dag är en fest när man har goda vänner på besök!!

Lunch i backen!! DEn här dagen var vi i björnen! tjejrna uppskattade björnarna i skogen...:)





Papporna drar iväg till backen (Tottbacken) med sina tuffa döttrar!! Hej vad det går!!



Lova, Molly och Mini tar ett lättare mellis innan dom drar vidare i skidbacken!


Mini uppskattade björnarans gruvby, mer än skidåkningen! Tur att man kan göra annat åxå när man tröttnar på att åka skidor!


Afterski med barnen! Pappa Björn samlade in ett gäng eftermiddags trötta tjejer, då passar det bra med lite sagoläsning! bra jobbat Pappor!!



Just nu känns det som om det börjar bli vår! Även här i Åre! Dom som vet påstår att det är ovanligt tidigt i år. Idag ha det varit plusgrader och solen skiner och det porlar av vatten /snö som rinner iväg! Fast det kanske fryser på ännu man vet ju aldrig! Jag såg den första down hill cyklisten idag åxå!! DEt är ett tydligt vårtecken här uppe kan jag säga! Det spritter i benen på min man kan jag säga...
Ser framemot helgen med Gynter, Sofie & Agnes, sen blir det PÅSK i Finland!! Tjohoo vad gott det är att leva!! DEt ÄR faktist kul nästan jämt!!
Alla där ute njut så mycket ni bara kan av vårens alla tecken! Jag menar alla vårtecken, kom ihåg att LEVA här och nu!! Krama om era barn en extra gång (ok även er man då förståss!) Och var tacksamma!!
Kram på er!

PS: Idag fyller världens bästa farfar 69 år!! Grattis Bosse!

Oj!! Vad hände med texten??! Nåja..det blir bra! Plötsligt blev allt såå stort..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0