Sommartider hej hej!!

Såhär skönt väder hade vi förra veckan! Så poolen kom i användning..



mellanmål ute i det gröna..



Molly planterar blommor i vår blomlåda..Mini assisterade! Få se om det hinner komma upp innnan snön lägger sig här igen..

Grannens katt har fått 5 stycken jättesöta kattungar!! Tjejrna är där titt som tätt och leker med dom små mjuka busarna..men dom har ganska vass klor..ha dom fårr erfara!!

 



"Lillebror" växer sakta men säkert..vi går in i vecka 16 (tror jag..) Annars mår jag bra, men jag är fortfarande väldigt trött..



Såhär glad var Mini på torsdagen när vi åkte hem från leksaksaffären med den nya dockan i vår ägo!! glädjen varade tyvärr dock bara några timmar...och resten vet ni ju redan! men nu är vi inne på 4,e dagen och det känns som om "beroendet" ha stillats något..

Molly min duktiga Molly tvättar fönster inför farmor och farfars ankomst på fredagen! Molly ha börjat tjäna sina egna pengar hemma om hon hjälper till med vardagsysslorna...(föra ut soporna 1 kr, tvätta fönster 5kr..) Så räknar hon och kollar hur många Piggelin glassar hon har råd med..(dom kostar oftast 6kr eller 10kr) Jag tycker det är bra att dom inser att det inte bara är att köpa en massa saker..man måste faktist ha pengar åxå!!

 

I lördas besökte vi Fäviken Game fair, en enorm utomhus mässa/festival nästan med allt för jakt, fiske, djur, motorer och friluftsliv! Mycket var kanske inte riktat för oss, men det var väldigt mycket hundar, hästar och mycket gott att provsmaka och provåka...

Tjejrna testar ut vilken snöscooter vi ska köpa i vinter..;)



Att åka fyrhjuling visade sig åxå vara en hit! både pappa och döttrar tyckte det var lika kul att fräsa runt på banan!



På tal om att fräsa runt så har Molly lärt sig cykla utan stödhjul!! hon är väldigt stolt och lycklig!! nu vill hon bara ha en större cykel, så att Mini kan få börja träna på ´hennes gamla!!



Fika ute i solen tillsammans med farfar.

Lördagsglass, fredagsglass och sen ännu mera glas på söndag..jaa..det är väl tur att vardagen kommer igång snart!

slappa gänget i soffan...fortfarnade målade till en fjäril och en katt!!

 



Imorse fick jag 2 h "egentid" eller snarare fixartid, när tjejrna gick ner till Åre sjön och metade  med farmor och farfar! Tyvärr var inte fiskelyckan på deras sida, så intresset svalnade eftr en sisådär 15 min. Det är ju tur att man kan gå och köpa glass då istället...:)

Imorgon börjar jag på mitt nya jobb!!! Tjohoo..det ska faktist bli riktigt roligt att börja jobba!! Tjejrna ser framemot att börja på dagis åxå!!


Kommentarer
Postat av: Lotta

Äsch då, känns som om vi missat allt det där. Och var hittade ni en plats där vattnet hölls i bassängen och inte rann ut? ;) Hur har det gått med grannblommorna då? Glömda ren?

Du växer tydligen stadigt. Undrar om jag också har lågt hb...Tar tupplurar lite här och där känns det som. Ska på koll först om tre veckor..

Blir säkert skönt med jobb, så får du lite distans igen:) Ha d!

2010-08-01 @ 19:11:52
Postat av: Linda

Härligt att ni också får lite mer sommar, era morgontemperaturer som du berättat om har känts lite främmande.

Vad duktig Molly är som hjälper till. Det är toppen att de får lära sig värdet av pengar. Kul att hon lägger alla på glass... =)

Magen verkar explodera för dig också, det går tydligen fortare efter första gången.

Ta hand om er nu underbara familjen Pettersson.

Kram

2010-08-02 @ 17:49:36
URL: http://buslarson.blogg.se/
Postat av: Tina

Ha du nånsin hört att de e olagligt med barnarbetskraft!? Mina barn ha int ännu fatta att dom kan ta betalt när dom hjälper till. Adrian tog häromdagen tag i en trasa och började tvätta vardagsrumsfönstret "sidu mamma, de va så jävla skitigt" Uups, vet int om jag var mera chockad över ordvalet eller över att mina fönster e skitiga ;)

Vi e inne på vår sista sommarlovsvecka, barnen e lyriska över sin lekstuga och vädret e fortfarande soligt :) Tack för sommarklänningarna, dom behövs här ännu. Adrian pratar fortfarande rikssvenska ibland och vi saknar er alla mycket.. Han bröt ju ihop helt när vi kom ti Tenala och han märkte att ni int ännu heller var där, ni har ju varit borta jätte länge ren tyckte han. Lovade att fixa igång skypen igen, ska ta tag i de nån dag! Andrea pratar oxå om er,"Åka Icas bil simma". Hon pratar mer och mer varje dag, dom kommer inte att känna igen henne på lekis :) Stackars Mini, borde finnas plåster för tuttavvänjning oxå ;) Hoppas hon lämnar den själv sen när hon e mogen, man vet ju aldrig me henne, hon e ju full av överraskningar den tjejen :)

Sköt om er och kom snart tibaka! Kramar..

2010-08-02 @ 21:41:37
Postat av: Mikaela

Hur fick ni Mini att sitta still under ansiktsmålningen?! Vi ska nog försöka ta tag i den där nappen, kanske vi ger dem till tomten. Eller det kanske är dumt att förstöra julhelgen på det viset?! Magen börjar se riktigt gravid ut. Jag tyckte att det var lite jobbigt innan det verkligen var självklart att man var gravid och inte bara såg tjock ut... Ni verkar ha det bra i somma-Åre! kram

2010-08-03 @ 20:17:43
URL: http://melkersfamilj.blogg.se/
Postat av: Lotta

Hej!



Noah tackar för gratulationerna! Min telefon är kaputt! Det går inte att svara, låsa upp eller nåt annat...

2010-08-03 @ 21:12:27
Postat av: Marika

Ni ligger inte på soffan och pillar er i naveln ser jag! HoHo va ni grejar på :-) Allt verkar vara som det ska,Kram på er!

2010-08-07 @ 21:28:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0