Älskade Mini redan 3 år!!!



Igår, måndagen den 23 Augusti blev vår älskade lilla Mini 3 år!! Vi firade henne direkt på morgonen med paket och sång!!



Mini bad stora syster om hjälp med alla paket! Och tur var väl det, Molly hade en liten kris hela dagen när lillsyrran fick så mycket uppmärksamhet, paket och kort på posten.



Mini i sitt nya linne, smakar på en låtsasklubba..



"Mini är min bästaste kompis" " Och du mee Molly.." Man blir aldeles rörd över hur nära dom står varandra våra små tjejer!!
Nu har dom blivit åtskillda på dagis, molly ha börjat på "storbarnsavdelningen" vilket hon tycker är toppen! Mini saknar sin syster, men jag tror att det är enbart positivt att dom är på skilda håll emellanåt!

På kvällen bakade vi chokladrutor! då va det ju liite roligt att syrran fyllde år tyckte Molly. Fast hon gömde sig bakom soffan och grät när 4;e telefonsamtalet på raken var till Mini. Det är bra att träna på dethär..det kan ju inte alltid vara hon som fyller år och får paket, ibland måste det vara lite orättvist! Det är inte lätt, när man lyfter fram och uppmärksammar den ena, då sänker man den andra! Jobbigt! Få se hur det går på söndag när Mini ska ha sitt kalas för sina kompisar...



världens bästa Ulrika kom förbi med nyplockade hjortron!! Så vi fick varm hjortronsylt och vaniljglass åxå!! mumsfilibabba!!


Kommentarer
Postat av: Ela

Grattis till Mini! Hon ser så härligt sprallig ut med det minst sagt rufsiga håret :) Vad skönt att höra att andra storasyskon har lite problem med sina småsyskon... Här är vi för tillfället inne i en period när lillebror helst borde sitta tyst och stilla i vagnen och inte göra eller röra någonting, framför allt inte sandlådan!! För i sandlådan gräver han ju sönder alla storebrors vägar och det är KATASTROF! Ha det bra!

2010-08-24 @ 20:47:39
Postat av: Marika

Grattis Mini!!! Hon verkar ha haft en toppen födelsedag!!! Trots att jag glömde henne...också...Man e ju grym på födelsedagar :-( Stackars Molly...Men snart är det ju hennes tur!



Kolla din FB jag har skrivit till dej! Kram

2010-08-24 @ 20:59:10
URL: http://nordbergkarlsson.blogg.se/
Postat av: Marika

Förresten glömde jag (eller vi båda...) vår förlovningsdag också,som är samma dag...hmmm...man har koll;-)

2010-08-24 @ 21:00:32
Postat av: Mikaela & co.

GRATTIS igen! Nog kan de sova era barn, jag har aldrig och kommer förmodligen aldrig att hitta Melker sovandes på ett oplanerat ställe... Det är minsann en riktig piggelin, 06.30 - 20.30 utan tupplur ibland! Kram på er!

2010-08-25 @ 09:43:36
URL: http://melkersfamilj.blogg.se/
Postat av: Sofia

Stora tjejerna!!!

Tur att hon fick hjälpa lillasyster när det var lite jobbigt...

Ha det toppen!

Kramar

2010-08-25 @ 10:35:03
URL: http://mattelins.blogg.se/
Postat av: Linda

Et stort GRATTIS i efterskott Mini. Jag tänkte på dig dagen innan, men sedan försvann det ur minnet. Men du ser ut att ha haft en toppen födelsedag!

Det är svårt det där med att dela med sig och förstå att andra kan få utan att man får själv, men övning gör att man lär sig antar jag?!? Vi har ju inte riktigt hamnat i en sådan situation än.

Mumsigt med chokladrutor, ingen kan ju göra dem så goda som Floyd... Mumsfilibabba!

2010-08-26 @ 15:40:50
URL: http://buslarson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0