Pic-nic-nic

Idag har vi haft picnic nedanför vårt hus!
Vi har njutit av vårsolen och läst sagor och mumsat banan pengar och annat gott!

visst är livet härligt ibland!? så enkelt allt kan va, och endå så mysigt...eller kanske just därför..man behöver inte alltid slå knut på sig själv och hitta på en amssa saker. Picnic var tjejernas önskemål1 Ok.Vi packade picnic korgen och gick ut och satte oss på en filt, utanför huset! Perfekt!!


På tjjernas dagis finns en förälder som designar egna kläder, nu ha hon hafr vårutförsäljning, då fick tjejerna dehär fina "fleeceklänningarna" och mössorna!!
En nöjd och lycklig skidåkare!!En till..som mumsar kakor i solen!! Nu är vi nästan ensamma i backarna, inga liftköer, väldigt mjukt i backen och soligt och varmt! Kan det bli bättre?!
Korv med mYCKET ketschup gillar molly!!

kram på er alla!

Kommentarer
Postat av: Ulrika o Erik

Härligt att läsa att ni lever! Nu är vi ute på vägarna. Lämnar idag Kanada för USA. Trist att vi aldrig hördes på SKype, kollade några gånger om ni var inloggade. Men nu är vi snart hemma igen och då får vi ta och uppdatera oss! Till Marcus stora lycka kan jag hälsa att vi gjort vår sista skiddag för två dagar sen =)

Jag hamnade på 51 skiddagar och Erik 48!

Kramar till hela familjen!

2010-04-25 @ 02:56:24
URL: http://www.skanderna4x4.se
Postat av: Linda

Ordet uteliv har fått en annan betydelse efter att man fick barn... Men lika roligt! Härligt med picknick och skidåkning. Det är så skönt nu när solen värmer.

Fortsätt njuta!

Kram

2010-04-25 @ 20:52:47
URL: http://buslarson.blogg.se/
Postat av: Ela

Hejsan!



Om ni har vägarna förbi så blir det barnkalas på söndagen :) Ha det bra, kram!

2010-04-28 @ 21:41:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0