Sommartid!



Vi har ganska morgonpigga tjejer..Mini har vaknat runt 6 nu i flera veckors tid, men vi tänkte att nu bli det ändring på det när vi går in i sommartid...Imorse gick det ju bra, strax innan 7 (sommartid) hörde vi vår lilla prinsessa ropa-"mammaa..!! mammaa..!" Hjälper inte det så har hon börjat ropa "IIIIcaaa..". Men som tur är verkar inte Molly störas av vår piggelin..Hon  kan lätt sova 1 timme till.Men man ska ju inte klaga, hon sover ju fotfarande ca.3 h på dagen.( Molly åxå på helgerna..)
Vi var till simhallen idag åxå hela familjen, det har blivit vårt söndagsprogram. Perfekt när alla kommer hem rena och ganska trötta. Vi har börjat sätta på pyamasarna på tjejerna efter badet nu åxå. Så kan vi bara mysa när vi  kommer hem. Snacka om besvikna tjejer när simhallscafeterian hade stängt idag när vi hade simmat klart... Fikat efteråt är ju halva grejen. Vi  var ju bara tvugna att åka förbi Matilda (k-supermarket) och köpa med oss munkar påvägen hem. Då blev det glada miner igen...
Näee...dags att packa dagis väskorna, imogon är det måndag igen!

Kommentarer
Postat av: Moffa

Var in och kolla på er blogg.Det är ju ganska rollit att se er även såhär per dator.

Vi träffas snart inför påsk städningen. Ha de bra tills dess. Moffa

2009-04-02 @ 16:10:29
Postat av: Lotta

Vilken gullig frisyr Mini ha fått till. Är det Salong Camilla som lyckats?? :)Hoppas snön och isen gett vika ren och ni har fått sand i sandlådan! I morgon är det FREDAG!!! Höres!

2009-04-02 @ 20:48:55
Postat av: Marika

Jag gillar också frisyren :-) så där känner jag mej varje morgon.:-)

Det där med sommartid tycker jag att visar sej mer på kvällarna än på morgonen...konstigt :-)



Roligt med simning,men hur KLANTIGT att ha cafeterian av alla ställen STÄNGD???De går ju liksom bara inte... dagens ris.Absolut. :-)



Ps.Tänkte efterlysa ett nytt inlägg ;-) Kraaam Ds

2009-04-03 @ 16:54:26
URL: http://nordbergkarlsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0