Vardagsmys i Österby!



Världens sötaste Molly njuter i badskummet!!



Nybadade tjejer i pappsens trygga famn! Trötta..



Innan badet tittade vi på Buu-klubben (finlands motsvarighet till Bolibpomppa!) Idag kom det Mumin, tjejerna sitter som ljus. Innan Mini börjar springa runt och jaga dockor och gnälla om borttappade nappar..



Förväntansfull är bara förnamnet!!! Marcus har beställt nya skidkläder på nätet, som han här mycket stolt visar upp i strålande sol och 26 grader värme... I dom här kläderna kommer det att kraschas en hel del i vinter kan jag tänka mig...
(Jackan köpte vi faktist under vår Åre tripp.) Det här ser väl bra ut..?!



I helgen firade vi syrran uppe på lägerområdet! Vi tillrädde pyttipanna på öppen eld och så stekte vi plättar och åt glass och sylt till! Här myser Molly med sin moffa..



Världens goaste Andrea sitter och tuggar på sin första vattenmelon. ( Hon har faktist 4 tänder redan!)



På lördagen var det Ekenäs natten!! Då gick vi stora tjejer och åt sockervadd och hoppade i världens största hoppborg!! Moster och kusinerna följde med.



Lilla söta Andrea hälsade på oss en kväll när mamma och pappa hade fullt upp med att köpa hus!
Joodå, på måndag blir köpet klart. Då blir min kära lillasyster och hennes man ägare till ett hus! Här i Österby, ett stenkast ifrån vårat hus! Kul kul!



Nu är jag mätt i magen mamma! Titta hur stor den är!! Vår annars total mat vägrande 3 1/2 åring gillar det mesta som är grillat! Hoppas det blir en bra grillsommar!!

 En somrig Mini!  Väldigt naturligt leende Molly!!



Maja (granntjejen) och Molly har picnic på berget på gården! Hoppas det snart blir sommar igen..längatar tillbaka till den där värmeböljan som vi hade för snart 2 veckor sen!



Då var det faktist så varmt att man kunde och ville bada, flera gånger om dagen! Här badar Mini med sin pojkvän Noah. Gumor Lotta försöker fotografera lite febrilt i bakgrunden..:)



Andrea och Mini sitter och filosoferar i skuggan av trädet! Hmm.,.vad ska vi nu hitta på att äta?! Mera stenar eller några maskrosor?

Kommentarer
Postat av: Linda

Vilka fina bilder, speciellt den första på Molly. Vad roligt att syster din och hennes familj har köpt hus, hoppas att de ska trivas.

Ni verkar ha haft många mysiga stunder den senaste tiden, härligt!

2009-06-12 @ 19:46:33
URL: http://buslarson.blogg.se/
Postat av: Catharina

Åh vilka mysiga bilder!

Roligt! Ska sätta upp lite bilder från dopet när jag fått dem.

Den första bilden på Molly är ju superhäftig! Och man kan faktiskt se dig i henne.

Kram.

2009-06-13 @ 20:33:28
URL: http://mammaigrondal.blogspot.com
Postat av: Catharina

Superfin bild på Molly. Man ser dig i henne. Kram.

2009-06-13 @ 20:34:18
URL: http://mammaigrondal.blogspot.com
Postat av: Tina

Faktiskt fin bild på Molly i badet!! Jag ha nästan glömt hur skönt de va när de va varmt! Hoppas de blir varmt och skönt nu så att vi kan bada och leka på vår gård medan Kenna rempar och sliter :)

2009-06-14 @ 19:44:32
Postat av: Mikaela

Verkligen fina sommar-bilder, ser ut att vara i augusti eller i juli minst! =) Molly i badet är ju klockren, sötis! 9 grader var det när jag gick ut med Melker, härligt... Hoppas verkligen att det blir bättre till helgen, vi ses på torsdag! Kram

2009-06-15 @ 21:05:55
URL: http://melkersfamilj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0