Utan bil!

Jahapp..! Det börjar närma sig! Såhär en vecka innan flytten har vi nu precis lyckats sälja vår bil! Så nu måste vi bara hitta en ny bil lagom tills nästa torsdag när flytten skall äga rum. Det är inte det lättaste kan jag säga..antingen är det fel färg (viktigt!) fel motorstorlek eller så har den ingen dragkrok! Men vi har iallafall köpt oss en släpvagn! Det är alltid nåt..
Så på torsdagen åker Marcus över till Sthlm och jagar bil helt febrilt! Jag och tjejerna ska försöka packa det sista. Usch det har stått stilla nu flera dagar, jag orkar helt enkelt inte ta tag i det..Det här med bilen har tagit upp all vår tid och energi de sista dagarna. Och nu är affären äntligen avklarad!

Kommentarer
Postat av: Sara

Hej! Va skönt att det löste sig med det. Det fixar sig säkert med bil i Sverige ockås. Lycka till med allt så hörs vi! Kram kram

2009-07-15 @ 08:34:15
URL: http://frutyrberg.blogg.se/
Postat av: Linda

Ha,ha! Ni är så sköna och avslappnade. "Vi har i alla fall köpt oss en släpvagn"... Ha,ha! I värsta fall får Floyd dra släpvagnen av färjan och hitta en bil i sista stund i sverige... =)

Ni är för härliga!

Men det löser sig säkert, någon bil måste ni väl få tag på tycker man. Lycka till med allt!

2009-07-15 @ 20:42:48
URL: http://buslarson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0