Den lååånga vägen upp...Som jag tidigare skrev gick resan upp förvånansvärt bra! Tjejerna var superduktiga trots att det var lite trångt i bilen.. Jag klagade ju inte heller som satt med en potta och två väskor i famnen! Marcus erbjöd sig helt frivilligt att köra hela vägen..undrar varför?! hihi..Hos Björn och Lena var det full fart på tjejligan! Dom hade jättekul!Klara, Lova och Mini har fredagsmys..vi stannade i Törnebro och käkade glass, sprang av oss på stranden och matade fåglarna..Glada familjen i svettiga bilen..Kisspaus och armsträckningspaus påvägen upp!Den storslagna utsikten från vår balkong.. Åre nu är vi här!!!Molly i tjejernas lekrum på nedre våningen!Mini & Molly är nöjda och glada över sitt nya rum! På övre våningen har vi våra sovrum..med mysiga snedtak..Framtida freeride tjejer..?! Väldigt impade av Nicks (vår hyresvärd) väggkonst!Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum..väldigt praktiskt har vi  märkt!
Tjejerna äter middag..Som sagt blivande freeride-tjej!!Vi var ju tvugna att köpa en ny pool eftersom våran gamla inte fick plats med i flyttlasset! Det fick bli en lite större variant..tur att vi har ett hyfsat stort badrum iallafall! Och viktigast av allt- vi har en BASTU! Sauna! Guud såå sköönt! Den kommer vi att använda flitigt kan jag lova!!Det visade sig att våra tjejer har ganska mycket finskt blod i sig iallfall-dom ÄLSKAR att bada bastu! Kul med egen bastu, det har vi inte haft tidigare-trots att vi bott i Finland och allting!

Nu har vädret blivit mycket bättre, det har slutat regna och idag var det faktist 20 grader varmt! Skönt aatt slippa använda mössa och vantar ett bra tag till...

Kommentarer
Postat av: Anki, Mini och Mollys dagistant

Va roligt att allt har gått så bra på er resa!! Ni e duktiga! Ser så mysigt ut på alla bilder, får nog lust att komma å hälsa på er, så att ni vet, ni kan vara beredda på de :)

Lycka till på jobbet å hoppas ni ska trivas så mycket! Jag följer ivrigt med i ditt bloggskrivande :)

Må så gott, Kram kram!

2009-07-31 @ 11:18:36
Postat av: Tina

De ser ju jätte fint ut, sku nog va roligt att komma dit, men långa bilfärder e ju inte högst på listan me vår lilla bångstyriga 1-åring ;/ Får komma ensam me Adrian, han e betydligt lättare ressällskap för tillfället.. Otroligt att du/ni har allt uppackat och bilder på bloggen ren, du börjar bli mer organiserad än mig ;) Ångeest... Här svävar vi omkring i kaos, Andrea river ut allt hon kommer åt och Adrian och jag försöker städa så gott vi hinner.. Min söta lilla prinsessa som bara satt och log, vem ha bytt ut henne mot de här temperamentsfulla vilddjuret!? Hoppas huset blir klart snart, börjar vara trött på att vara ensam mamma..

2009-07-31 @ 14:00:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0