Åre!

Nu har vi äntligen börjat landa här uppe i norr! Efter många jobbiga dagar, många tårar och svåra avsked är vi äntligen här uppe! Vi mellanlandade i Sthlm en natt hos våra kära vänner Björn och Lena. Väldigt roligt tack för det! Ni fick oss verkligen på bättre humör igen!
Fredag eftermiddag kl 13.00 startade vi upp, och resan gick verkligen över förväntan, tjerna sov, läste böcker och tittade på en och annan film åxå..Det gick ju inte så fort med en fullastad släpvagn och två cyklar och takbox på taket. 95 var toppfarten. så runt 23 hugget kom vi fram till Årepå besök hos Gustav . Som tur var låg nycklarna i den blåa postlådan mittemot huset som vi hade blivit tillsagda. Det kändes väldigt skönt att öppna adörrarna till vårt nya hem och allt var klart. Mat i kylskåpet, sängar, det var varmt och skönt..jaa..allt vad vi behövde just då!
åre har ju inte visat sig från sin bästa sida än så länge, det har varit rejält kallt 9 grader snålblåst, nästan storm och ösregn sen vi kom! Så det var bara att plocka fram gummistövlar, overaller, mössor och vantar igen då! Sommaren tog en snabbt slut om man säger så..
Vårt internet har inte börjat fungera ännu, ´det är nåt lösenord som är fel! Ocg vi har inte fått tag på vår hyresvärd i England. idag är vi på besök hos våra bekanta i Östersund så jag passar på att skriva lite. Så ska vi skriva oss här uppe och fixa lite med våra bankkonton och annat smått och gott! Jag hör av mig så fort vårt internät är igång, så kan jag lägga in lite kort åxå! Ha det gott i sommarvärmen , ni som får njuta av den!!

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Skönt att höra att allt gått bra, synd på vädret... Men efter regn kommer solsken! Ha det bäst, kram! Har ni nåt svenskt telefonnummer nu?

2009-07-27 @ 13:19:20
URL: http://melkersfamilj.blogg.se/
Postat av: Lilla familjen Ekholm

Oj, vad roligt att ni har kommit fram. 9 grader låter ju inte så lockande, här e nog lite varmare =) Men snart kommer ju hösten - sköööönt!!! Här är ju allt som vanligt sen ni for, Cizzi saknar sin "mimi", går bara och pratar om henne...Och med Vanezza är det inte så mycket mer än vanligt, äter och sover! =) Sköt om er, stooooora kramar från lilla familjen Ekholm

2009-07-27 @ 18:03:07
Postat av: Sara

Hej! Skönt att resan gick bra. Kan tänka att det är jobbigt att åka bil med två barn som ska underhållas. Vi har ju inte haft semester än så det känns lite jobbigt att ni säger att ni tagit fram mössor och vantar :( Tur att vi åker till Thailand så vi förhoppningsvis får lite sol :) Ha det bra så ses vi snart. Kram kram från oss i Lund

2009-07-28 @ 08:38:32
URL: http://frutyrberg.blogg.se/
Postat av: Eva

Hejsan! Jättekul att höra/se att ni kommit fram ok.

Fina foton på flickorna. Mini i badet,min lilla tjej. jag släppte en tår hon är så goooder. Vi kommer nog att sakna er jätte-mycket. Ni ska ha det så bra Ika, sköt om er. Ge en kram till flickorna från mig.



Kram: Eva

2009-07-28 @ 15:14:20
Postat av: Marie

Hej på er!

Vad bra att allt gick bra med resan och kul att ni är på plats nu. Tänk vad spännande! Snart ses vi i Lund! Kram kram Marie

2009-07-28 @ 15:49:17
Postat av: Ela

Hejsan!

Roligt att ni har kommit fram, men nio grader och regn låter inte helt lockande... Det skall bli roligt att följa ert äventyr här på bloggen. Vi här med Alfred i spetsen instämmer i flera andra kommentarer här på bloggen, vi kommer att sakna er massor! Ha det bra i stormen :) Kram!

2009-07-28 @ 19:21:57
Postat av: Lotta

Hej! Äntligen ett livstecken från er här. Bra att ni kommit ända fram, tråkigt att ni är så långt borta igen... Var det inte förra veckan vi tapetserade hos er?? ;) Ha så riktigt bra, hälsa, kramar från oss..

2009-07-28 @ 20:43:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0