Trettonhelgen!!



Som många säkert vet hade vi storfrämmande från Stockholm hela Trettonhelgen! Agnes och tjejerna lekte och busade och hade jätte skoj hela helgen! För det mesta kom dom väldigt bra överrens. Mini och Agnes fann varandra efter bara 5 min introduktion..det är kul när man märker att barnen ligger på exakt samma utvecklingsfas och gillar samma grejer (= klä ut sig till prinsessor, glitterskor och klänningar ska det va! Och så att pyssla!)

Afterski på tjejernas vis..



Pappa Daniel hjälper töserna att pimppa sina hjälmar, så att dom blir coolast i backen! Jag tror att papporna åxå fick ett eller annat tingeling klistermärke på sina hjälmar..:)



Det blev en hel del skidåkning...Kul att se hur dom minsta tjejerna gjorde framsteg i backen! Ganska trötta var dom efter pappornas skidäventyr..Dom åkte från Tott hela vägen till Rödkullen! Den resan tog dem nästan 2 h!!



Jag körde upp dem till Totthotellet, där startade deras resa..



Så åkte dom alla sittlft!! Det var ju ett äventyr bara det..Lite nervös va man ju att någon skulle "ramla" av eller så..men det gick ju bra! Ibland är det bra att mammorna inte vet elller ser allt som barnen gör med sina ibland lite våghalsade pappor;)



Sofie och jag väntade med nygräddade pannkakor och varm saft när dom tappra skidåkarna kom fram. Tidsoptimsternas konungar= Floyd och Gynter sa 1 h, vi räknade med 1 1/2h men det tog altså nästan 2 h!!
Kolla in Minis tuffa skidåkaroutfit underställ och sen ett badlinne i polyester utanpå!! Hon ville ju gå ut i bara badkläder denna unga dam, så jag tog halva figthen... Ni vet hur viktigt det är att tänka lager på lager principen;)



På kvällen gjorde papporna entre på scenen på Afterskin på Totthotell...Kanske bra även här att inte se eller veta allt dom gör;) Vi vet inte riktigt vad dom sjöng eller om dom sjöng..Detta var iallafall bildbevisen jag och Sofie fick se när dom kom hem! (Tilläggas bör ju att Floyd var nykter!! Daniel åxå i och för sig.. Marcu har ju lovat att vara i körskick nu om ifall vi måste åka in..) Fast jag kan ju alltid beställa en ambulans åt dig tyckte han nån kväll, när suget efter afterski bärs va ganska stor...






Det blev många trevliga vuxenkvällar när barnen knoppat in strax efter halv 8 varje kväll, helt utslagna av all skidåkning. Hoppas vi inte håller på och bränner ut våra barn med för mycket skidåkning??!! Näääee..det kan aldrig bli FÖR mycket tyckte både Daniel och Marcus, helt överens!!
Vi försökte få slut på den sista vinglöggen åxå, liite  glögg i kroppen kan väl inte skada tänkte vi, om man så ska köra bil eller föda barn...?! Man blir ju bara mer avslappnad..och glad..det är väl inte helt fel inför en sån uppgift..?! :)

Till allas kännedom ha jag nu jobbat min sista dag på Vääääldgt länge!! Jag är nu officiellt "ledig", sjukskriven, snart föräldraledig, mammaledig fast även ledig från mina barn, för dom går på dagïs! Njuter av min första dag, när jag bara kan gå runt i mina skönaste pyamas byxor, dricka te och läsa bok hela dagen!! ( Plus allt annat som jag har på min "att göra" lista..)
Får se hur många sånahär dagar jag får...Väntar  med spänning på "startsignalen" när vår nya familjemedlem vill se dagens ljus...
Ha en skön Januari vecka!!


Kommentarer
Postat av: Marika

Tänk att "lilla"Mini också åker med på såna där värsting skidturer!!! Va snabbt de utvecklas!



Hoppas du njuuuuter varje sekund av din ensamhet! Kram

2011-01-11 @ 13:12:21
URL: http://nordbergkarlsson.blogg.se/
Postat av: Sofie

2011-01-11 @ 14:27:42
Postat av: Anonym

Ja det var fullt ös på små stumparna, hoppas att vi inte glömde något hos er tror allt kom med tillsist! Det va verkligen kul o komma upp o hälsa på, hoppas nu att du får några sköna dagar o ta igen dig på! För mig börjar festligheterna på torsdag o fortsätter hela helgen, känns skönt nu när allt e klart.. Ta hand om dig nu o krama familjen!

2011-01-11 @ 14:32:08
Postat av: Ulrika

Ha, ha. Roliga bildbevis på den omtalade skidresan =) Floyd verkar ju ha en minst lika "tokig" kompis! ;)

2011-01-11 @ 23:01:48
Postat av: gynt

Tjohoo! Idag har jag, Agne och mormor ryggdunkat soffe på examen och nu bär det iväg norrut. Jag har med mig en prinsessbok som är minis som vi fick med hem.. Ok, vi syns nog imon om ni inte är i östersund! tjipp

/d

2011-01-14 @ 20:45:31
Postat av: Adrian

Marcus e lite tokig som håller showen själv..

2011-01-16 @ 12:11:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0