Sol, sol sol!!



Såhär fint väder ha vi haft de senaste dagarna!

Nu går ju tjejerna bara 15 h i veckan på dagis..så då gäller det att fylla de övriga dagarna med något kul! Annars blir det lite långtråkigt. Såhär såg det ut när jag promenaerade för att hämta tjejran förra veckan. Vi har ju nu exakt 1km till förskolan, utan några uppförsbackar!! Så det är perfekt att promenaera bort och hämta dem vid 14.00



Mellanmålspicnic utanför husknuten!!


Mini passar riktigt bra i mammas solglasögon!!



Så åkte vi pulkka och lekte i backen bakom vårt hus!



Hoppas alla dagar kunde se ut såhär..Utan sjuka barn, snöblandat regn, sömnbrist och gnäll, gnäll, gnäll! Vi försöker iallfall! Fast ibland lyckas vi inte alltid..och jag får höra hur dum jag är typ en gång i minuten! Då brister det och man  är inte den lugna ,pedagogiska mamman med stålnerver som man önskade man skulle vara. men så är livet..just nu är det en intensiv småbarns period som frestar på både stora och små i en familj. men vi försöker få ihop det, trots att vi vissa dagar inte knappt hinner prata med varandra, än mindre sova i samma säng! Tur att vi har en stark grund att stå på, så att vi inte tappar bort varandra i blöj och gnällträsket!
Ta hand om varandra!


Kommentarer
Postat av: Sofia

Så himla underbart ni har det!!!

Avis...

Ja, det är lite synd om honom men han repar sig... Redan bättre...

Jaaa, det är så kul med bygget.

Vi har väl ingen riktig tidsplan men i sommar ska det nog vara klart.

Hade varit så kul om ni kom förbi...

Vi vill så gärna åka till er också men i år blev det visst Chamonix om ett par veckor... Hihi...

Söt han är lille Milton...

Hälsa din goa familj...

Kramar

2011-02-28 @ 21:11:45
URL: http://mattelins.blogg.se/
Postat av: Sofie

2011-03-01 @ 18:33:26
Postat av: Anonym

Ja det e bara att inse att småbarnsåren är tuffa för alla stora som små.. O man har faktiskt rätt till att bli heligt förbannad då och då! Men man får nog komma ihåg att om man klarar de här åren så borde man klara allt! Ser skönt ut med vackert väder vi har haft lite halvkasst, men det kvittar ju om man ändå jobbar.. Ha det nu så bra o njut av solskenet o de glada tiderna! Kram

2011-03-01 @ 18:37:38
Postat av: Linda

Jag vet hur du känner. Men tänk på att vi skall lära barnen allt, även att man kan bli arg och inte orkar. Det är bra att de får "öva" på att någon blir arg på dem så att det första mötet med arga människor blir ute i samhället av någon som inte älskar dem. På något sätt lyckas de små trollen dock reta gallfeber på en emellanåt, de vet precis vad de skall göra för att få en att se rött.

Ni ser dock ut att ha det urmysigt i solen. Det är bra att du kan se det ljua i livet också. Försök att lägga krutet där de dagar det går.

Stor styrkekram till er alla!

2011-03-01 @ 20:26:05
URL: http://buslarson.blogg.se/
Postat av: Marika

Lägenheten ser jätte fin ut!

Känner mej jätte tråkig för att vi inte kommer upp,men det är för mycket jobb(+en massa annat) här just nu.TRÅKIGT.men va fan ska man göra när tiden inte räcker till???



Det är tur att solen skiner när man har gnäll dagar! den kan göra underverk!Det är bara att försöka tänka positivt och det vet jag att du är bra på! Heja heja!

2011-03-01 @ 20:32:15
URL: http://nordbergkarlsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0