Spontan Pizzafest!!

Igår kom "lilla molly" med hela sin härliga familj å¨besök! Då vankades det mycket bus och väldigt god pizza om jag får säga det själv..

Molly visade gen upp sina otroliga talanger som storasyster..En naturbegåvning med små barn!! Lillebror kommer att bl välomhändertagen...Pizzafest för barnen först..sen lördagsgodis och Bolibomppa- middag i lugn och ro för föräldrarna!!Lilla söta Maja höll oss sällskap iallfall..men när det är FÖR tyst borde man ana oråd...då är det alltid nåt bus på gång!! Jag undrar när Mini ska komma ur den här fasen..och sluta rita på sig själv!! Som tur är finns det tvål och varmt vatten!! dEt är värre när det ritas på tapeterna...men sprit-tusch!! :(


Kommentarer
Postat av: Marika

Hallojken!

Molly blir garanterat en perfekt Storasyster :-)

Ni verkar ha haft det bra i Ekenäs,ser ut som om det skulle passa bra med lite manlig förstärkning i brud ligan!Ni verkar ha fått samma H-vetes hosta som både jag och Malte har haft/har. Inget att leka med. Den där host medicinen verkar grym! Lucky you!Marcus:passa er för att skaffa ett fjärde barn,man vet aldrig vad hon får för hobby då!!! ;-)Fin stickning förresten Ica!

2010-11-07 @ 13:13:42
URL: http://nordbergkarlsson.blogg.se/
Postat av: Linda

Ha,ha,ha! Mini är en liten påhittig tjej... Söt!

Kul att kläderna passade på Molly. Hon ser så försiktig ut när hon håller i lilla Maja, hon kommer att vara en bra storasyster och hjälpreda sen. Kanske rentav Mini också visar sådana talanger när det väl bär av?!? Kanske målningsfasen går över då?!?

Du har en otroligt fin mage Ica. Du är vacker gravid!

Ska bli kul att ses snart!

Kram

2010-11-07 @ 13:28:40
URL: http://buslarson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0