Vardagen i Åre..



Yrvakna och hur busiga som helst!! En lördagmorgon när man inte behöver klä på sig, inte borsta håret, bara ta det lugnt..och skratta..mycket!!



Här ha tjejerna dukat upp fika till sig och dockorna..och några till kanske..det var en väldans massa koppar och fat kan man tycka..

Och så skidar vi lite, njuter av solen och vinterkylan som biter sig fast i våra kinder..

Nu har Minis favoritdocka kommit tillbaka igen full kraft kan man säga..den ska vara med överallt! Emma dockan var inte så poppis ett tag..men nu är den sååå vktig igen! Emma ska med varje dag till dagis och hon måste minsann ha både vantar, sockor och mössa på sig. Ramlar nåt av (vilket ofta händer påvägen till bilen, blir det ju grande katastrof!) Känns som om man har 4 barn som skall kläs på..Molly har ju åxå en väldigt viktig docka som åxå skall kläs på...



Här är vi på promenad med Mini och Emma, påväg upp till Tottbacken och kolla på när Marcus och Molly åker skidor...


Så ser våran vardag ut ungefär..snö, snö sol och mera snö! Snart ska vi dock byta ut snön mot SOL, SOL och ännu mera SOL! Jo, det är sant! 16 Februari goes familjen Pettersson till THAILAND!!! Tjohooo!! 2 1/2 vecka!! Kommer vi hem lagom till vår skidåkningen!!
Så nu håller vi på och vaccinerar tjejerna för fullt..3 sprutor på 5 veckor!! (då är det inkl. svininfl. andra dos)

Så snart byts blogginnehållets snö kort ut mot vajjande palmer och mils långa stränder, brunbrända och glada föräldrar och barn!! :) Jaa..så hoppas vi att det blir iallafall!
Hur ser er vardag ut? Skriv gärna och berätta, det var länge sen jag hörde nåt från Ekenäs, Småland, Stockholm,Ålänningarna har jag lite koll på men alla andra känn er träffade...;)


Kommentarer
Postat av: Sara

Här i skåne har vi "nästan" lika mycket snö som hos er. Längtar så till våren, sol och tunnare kläder :) Ååå så kul att ni ska åka till Thailand! Hoppas in får det kanon i värmen. Ses vi i helgen i Nässjö? Krama familjen.

2010-01-27 @ 12:36:03
URL: http://frutyrberg.blogg.se/
Postat av: Marika

Ni kan nog behöva lite sol och värme efter den här vintern! KUL! Skulle inte vara helt fel att haka på men de va ju ingen som frågade...hmmmm...haha skoja bara. Glöm inte att packa ner Emma.



Har ni också Snöstorm? Här viner de duktigt runt knutarna,huga.Lite vår skulle inte sitta helt fel.Eller Thailand...



Kraaaam

2010-01-27 @ 13:02:53
URL: http://nordbergkarlsson.blogg.se/
Postat av: Marie B

Hej hej!

Här är det snö och blåst. Vincent och jag såg ut som två snögubbar när vi kom hem från förskolan nyss. Vardagen är annars - mys med Vincent, lite plock och så den stora väntan såklart som jag tycker att vi fixar bra än så länge. Beräknat på söndag. Den som lever får se. Vad härligt med Thailand. Kram kram

2010-01-27 @ 13:09:55
Postat av: Sofie

Hej här i Sthlm snöar det som bara de, 3 dec på en natt..Tänkte kolla om du såg mitt medelande på facebook ang om vi kunde komma o hälsa på hos er under påsken, hade pasat oss bra då jag precis avslutat min C- uppsats.. Men vi kan väl höras om detta.



Låter kul med Thailand, hade inte suttit fel med en solresa nu..



Ha det nu så bra, Kram till er alla!

2010-01-28 @ 18:48:22
Postat av: Ulrika

Halloj!

Vad kul med ett nytt inlägg! Vad Mini är söt med sin lilla Emma =) Åh vad tipptopp för er att ni ska åka till Thailand!!!! Minns när vi hade middag med jobbet på Werséns när vi drack lite för mycket rödvin att du redan då var sugen på en utlandsresa. Här är det redan vårskidåkning. Men utan slasksnö. Utan puderåkning med en sol på himlen som värmer som om det vore mitt i april! Härligt!

Om några dagar flyttar vi till en ny lägneht som vi har gratis under OS och börjar vårt jobb med OS-kommitén. Så nu får vi ser hur det blir med skidåkning för den närmsta framtiden.

Karin sa att du ville prata med mig. Vore kul! Vi har Skype som du kan ringa till eller om ni inte har det kan jag ringa på er hemtelefon!

Kramar till hela familjen!

2010-01-29 @ 04:13:59
URL: http://www.skanderna4x4.se
Postat av: Lotta

Hallå, hallå!

Här år det jobb, snö, kallt, kallt. Hur mycket snö finns det däruppe egentligen, kommer bara mer och mer! Börjar vara lite trött på att sitta inne, men vi är nog dåliga på att vara ute när det visar 15 minus, tyvärr..Det är 15 minuter och så blir det tråkigt, Noah som inte har någon större syster eller bror som visar hur man skall göra, och mamma och pappa verkar vara tråkiga allt som oftast...Men Thailand! Inte illa! Lite värme och sol skulle vara skönt igen. Syrran och gänget far ju också i slutet av februari, 20. tror jag. Kanske ni ses! Ha det bra, vi höres...

2010-01-29 @ 10:28:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0