Mini 2 år!!

Vår älskade lilla Mini fyllde 2 år den 23 augusti. Vi firade henne med sång och paket på morgonen!

Storasyster var gröön av avund på alla paket som lill-syrran fick! Hon var inte sen med att erbjuda sin hjälp  paketöppnandet...

 

Här provsitter Mini sin nya fotölj..ser ganska nöjd ut va?! Molly ville ju såklart åxå ha en egen fotölj..men nu får hon faktist leva med att syrran fyller år 2 månader före henne!

 

 

Vi firade ju givetevis med tjejernas favorit-chokladbollar och så glass!! Grattis gumman!!



Vi var och badade på Holday club åxå, hela eftermiddagen-skitkul! Så vi hann ju inte vara hemma och baka någon tårta. men marängsviss var precis lika gott! (kanske godare..:)



Systrarna bus har börjat på dagis nu åxå! dom trivs jätte bra! Molly ha fått en ny bästis, Selma som är lika gammal som hon. Mini leker lite med alla, spelar ngen roll om det är klle eller tjej,
ålder eller vilken avdelning man går på!
Så har vi hunnit med både feber och öroninflammation (molly), cykeltävling,(maxi avelanchetrophy, Marcus)
och sist men INTE minst vi har hittat en ny lägenhet!! I alphyddan kommer vi att bo from oktober. En jättefin 3;a, typ radhus, stor terass och en stor lekplats precis nedanför! Vi är jätte glada! Tyvärr saknar den bastu..men..men förövrgt har den allt!! Så om några veckor flyttar vi igen..:) Inte lika långt denhär gången..
PS. utskten får vi åxå behålla! Jag lovar den är nästan ännu bättre! 10min snubbelavstånd till torget. Ski in- ski out läge när snön kommer! Vad mer kan man begära liksom?! Jo..vi har garage OCH motorvärmaruttag och så bor det massor med barn i området OCH en tax! Som Mini redan bekantat sig med. Tyvärr är den jätte gammal och har lite hjärtproblem så jag hoppas att inte Mini kör för hårt med den!

Så nu känns det riktigt bra, nu kan man börja slappna av och bara njuta! följa med hur hösten tar över byn..mörknet och även kylan!
Imorgon är det slut på Marcus semester!! Jaa..nu ska han åxå börja jobba! Frågan är hur vi ska klara av vardagen nu?! näee..det går säkert bra, men det kommer nog att märkas att båda snart jobbar heltid igen!

Här är vår nya adress för er som vill hålla er uppdaterade;  Tottvägen 55B,   83013 Åre.

Tjingeling!!


Kommentarer
Postat av: Sara

Grattis till den nya lyan! Så skönt att det ordnat sig med boendet. Vi är jätte sugna på att komma och hälsa på. Får se hur det blir efter jul. Hälsa hela familjen! kram kram

2009-09-02 @ 17:09:01
URL: http://frutyrberg.blogg.se/
Postat av: Sara

Och gratta underbara Mini så mycket från oss också så klart! Förlåt att vi inte skickade nått kort....va ju på bröllopsresa ;) Kram

2009-09-02 @ 17:10:01
URL: http://frutyrberg.blogg.se/
Postat av: Lotta

Hej igen!



Det ser ut som Mini blivit en riktigt stor flicka på den här dryga månaden, hon har verkligen vuxit till sig lillisen. Jaså flytt igen - ni är helt otroliga! :) Men tur att ni hittat nåt fint ställe förstås! Undrar om Minis kort kom fram till er till slut...? Det borde det ha gjort, kontaktade de stackrarna som bodde i Mörsill... Ha de bra, hälsa, kram.

2009-09-02 @ 19:49:36
Postat av: ica

Jo tack Lotta! Kortet kom fram! Det var jättefint!!

Sara: Självklart skall ni komma och hälsa på! Det hoppas jag att ni alla gör! Ni är varmt välkomna!

2009-09-02 @ 20:04:29
Postat av: Martinek

varför flyttar ni igen? fick int ni ha den förra längre eller va den för dålig? för dyr? för stor?

Å i PS:et ha du visst glömt ett "i" breve "k"et, på vilken sida av k:et kan jag inte säga, där får man vara tarkka.... ;) jo men vi sir, hejj&hejj!

2009-09-02 @ 20:16:18
Postat av: Marie Brander

Hej!

Grattis till Mini och grattis till lägenheten. Hmmmm oktober.... då kanske vi får äran att hjälpa till med flytten när vi kommer:)

2009-09-03 @ 09:47:11
Postat av: marika

Gulle Mini...Grattis en gång till!



Jaha då är Nyår spikat nu då? ;-) Får vi plats i the new place? Blir det Trondheim och Ikea nu eller är den här också möblerad?



Kram från oss

2009-09-03 @ 17:08:02
URL: http://nordbergkarlsson.blogg.se/
Postat av: Tina

Tänkte just fråga hur de går me ert boende, men de blev ju lite livat me vårt skypande och nu brast ju då som sagt vår mikrofonsladd, så de e tyst härifrån ett tag ;) Men nu fick jag ju svar på de, låter lovande. Ni e ju såna hottentottar så ni passar nog bra på tottvägen ;) Jag fasar för vår enda flytt ett par km bort och ni flyttar som på löpande band.. Mini har faktiskt blivit stor nu på en gång! Väntar såå på att ni ska komma hem, så att vi får träffas och umgås "i lugn och ro". Adrian väntar på att få äta "kliddiga bollar" me Molly och Mini, vi får ställa till storbak direkt när ni kommer :) Kenna ska på herrklubb 10.10, så jag kommer säkert med barnen ti Tenala på förmiddan när ni kommer, så får vi se sen om han nyktrar till till dopet på söndan ;) Ha de bra! Vi ses! Kramar..

2009-09-03 @ 20:41:38
Postat av: Ica

Martin; nu förstår jag inte riktigt vad du menar?! Menar du att jag har skrivit fEL??! Det kan jag väl inte tänka mig?!

Marie- Vi kommer nog att se till att vi har flyttat in veckan innan ni kommer så det behöver ni inte fundera på! :)

Marika- Själklart ska ni komma upp på nyåret! Den nya lyan är lite mindre, men vi får nog plats!! Vi har en ENORM terass med utsikt över hela påRe sjön och hela byn-fatta vad mäktigt att se alla raketer därifrån!!! Det blir inget IKEA ännu på ett tag, vi hyr möblerat ännu ett tag! bEKVÄMT!! Lite smågrejer ska vi köpa iallfall..en våningsäng till tjejerna..(små grejjer..hahha..)

Tina-Vi ser åxå framemot att komm ahem i oktober, det är inte så långt kvar nu! och se ersta nya hus! Och er åxå för den delen!

Kram på er alla!!

2009-09-04 @ 13:13:41
Postat av: Anki

En av dåm sötaste 2 åringarna nånsin :DD Hoppas posten har kommit fram! Må så gott, Kraaam!!

2009-09-09 @ 16:21:46
Postat av: Eva Krusell

Hejsan!! Var tvungen å kika in o kolla hur ni har det i Åre. Vicka mysiga vyer det var. Tur att ni är positiva till nya saker och att ni trivs så bra!! Här sväller man ut så det står härliga till och det är 16 v kvar till "paradiset". Mår bra utan krämper och fixar o donar hemma nu. I helgen får vi besök från Tysklad och i snart kommer även min syster med dotter hit. Kul! Jenny har förresten redan skilt sig två o en halv månad efter bröllopet. Hon bor i Borgholm nu. Bra beslut, tycker många..Vi får höras snart igen! Hälsa Marcus o tjejerna!



Kram Eva

2009-09-09 @ 17:04:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0