Åre runt ..på några dagar!!

Favorit i repris!! Älgfarmen i Duved var värt ett återbesök! speciellt när vi hade finbesök från Ekenäs!!

Peter och Noah var lika imponerade av älgarna som vi!Iår hade Älgfamiljen fått tillökning med två små kalvar som föddes i Maj. Sååå söta tyckte Mini.

Väldigt imponerande djur! Kändes nog lite konstigt att äta "älghamburgare" senare till lunch borta vid Tännforsen..Återigen en klassiker -Tännforsen kan man aldrig besöka för många gånger!!
Här har vi min söta dotter Mini och min otroligt snygga man- Marcus! (Jaavisst..en liten komplimang! vi har varit ifrån varandra i 2,5 vecka!! då inser man vad man har!! Som man INTE vill vara utan!!)

Vi hade ju så otroligt tur med vädret!! Ha aldrig sett en mer imponerande regnbåge!TÄNNFORSEN!!Så va vi ju tvugna att avsluta Lotta & Peters visit med en topptur med kabinbanan! strålande sol +8 grader på toppen. Lite kallt blåste det om öronen..nöjda och glada lämnade Lotta &co Åre..med ett löfte om att komma tillbaka!! dom ville se mer av Åre!! Så vi kan känna oss nöjda med vår guidning!! :)


Kommentarer
Postat av: Marika

Snygg å korthårig!!! VA HA HÄNT??? Varför ha han kapa burret???:-) Men de blev fint!Åre ligger ju alldeles för långt bort...MEN nog är de ju VACKERT! Så jaja jag måste väl börja förstå varför ni bor där :-)Ha de,kram

2010-07-26 @ 19:58:37
URL: http://nordbergkarlsson.blogg.se/
Postat av: ica

Tja..han ville överraska mig när jag kom hem!

snyggt blev det!

jamen visst..Åre övertygar allt fler och fler besökare...;)

2010-07-26 @ 22:15:05
Postat av: Linda

Ser superfint ut!! Vilka underbara bilder! Mäktig plats ni bor på. Coolt med tama älgar också.

Är redan övertygad om att vi skall komma upp och den övertygelsen förstärks varje gång vi ser mer och mer bilder på er och er omgivning.

Hoppas du fortsättningsvis mår bra och krama din härliga familj!

2010-07-27 @ 08:55:48
URL: http://buslarson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0