Nu flyttar vi..igen!

Hejhej! Det var ett tag sedan! har helt enkelt inte haft så mycket tid och energi över till nåt bloggande på länge!
Men vi har ju gjort en hel del..i lördags var vi på utflykt till Norge! En liten sväng iallafall. Vi körde ne heelt otroligt vacker väg längs hela Kallsjön in i Norge och så tillbaka. Sen åkte vi till Storulvån, en annan turstattraktion här uppe! Helt sjukt vad vackert det var! Viken natur, vilka berg! jaa om det är vackert på vintern här uppe, så kan jag bara tala om att det är MYCKET  vackrarrae nu på hösten!
Så har vi varit i Järpen hos våra grannes föräldrar, dom har en gammal hästgård där. Väldigt fint! Marcus anlade några utelamppor och belysning i deras bastu tunna ute på gården! jag och tjejerna njöt bara av det vackra vädret, all god fika och så grillade vi korv till "gubbarna".
Och nu så ska vi flytta! Imorgon rättare sagt! Så nu är alla våra ägodelar packade i lådor ännu en gång! Fyy fasiken vad jobbigt det är! Tro inte att vi tycker det är kul att flytta!! Marcus och Molly var iväg och hämtade nycklarna ikväll och så förde dom dit tjejrnas sproilans nya våningsäng!
Så kan jag väl berätta att imorse när vi åkte till jobbet låg snön vit över skutan! (Toppen på berget här i Åre för er som inte har koll..)
Nere i dalen har vi fortfarande plusgrader..men det är betydligt friskare i luften!
Önska oss lycka till med flytten nu!! Vi behöver all kraft vi kan få!
Tjingtjing så länge! Jag återkommer med bilder..

Kommentarer
Postat av: Marie Brander

Lycka till med flytten. Snö!!! Vi ser fram emot att komma nästa helg. Vi får plocka med oss de varma kläderna. Vi ser mycket fram emot det. Kram

2009-09-25 @ 19:57:31
Postat av: Linda

Håller tummarna för att det flyter för er med flytten. Sista flytten på länge nu får vi hoppas. Ni verkar leva ett riktigt farfyllt liv med många påhitt, roligt!

Ha så mysigt med familjen Brander nästa helg!

Kram till er allihop

2009-09-25 @ 20:19:32
URL: http://buslarson.blogg.se/
Postat av: marika å morgonpigga malte

hej på er!

de va länge sen! flytt...spännande!hmmm

kan ni inte ta å köpa er en lya där,så slipper ni hålla på...ni kommer ju ändå att stanna där;-) Tycker att allt ni pysslar med låter precis som ni!



Vi vill också åka till Norge när vi kommer upp,dvs till nyår. Skulle vara kul att komma nu på hösten,men man ska ha tid också....känns liite omständigt att komma själv med barnen,skulle väl ta en vecka de så mycket som Malte ammar :-)



Just nu ligger jag och min morgonpigga son och väntar på att W&M ska vakna...Lääängtaar du inte efter att få vakna 5ggr/natt för att sen vakna vid 6-7 tiden..me löööv....not :-)

2009-09-26 @ 07:04:19
URL: http://nordbergkarlsson.blogg.se/
Postat av: Catharina

Lycka till!

2009-09-28 @ 12:12:09
URL: http://mammaigrondal.blogspot.com
Postat av: Lotta

Äntligen! Hur har det gått med influensor och saker? Lyckades de andra hålla sig friska? Ifall du inte fått nåt mess, så klämde Lissu ut en liten son på fredagmorgonen. Vincent skall han heta, liknar riktigt William. Och sist men inte minst, lycka till med flytten. Tänk att få ett nytt hem igen - KUL!!! Men kommentarer om att köpa hus där vill vi inte höra här på den här sidan av viken, och det tror jag många håller med mig om ;) Hälsa bruttorna, inte så länge kvar så ses vi, kram!

2009-09-28 @ 19:33:24
Postat av: Jeanette Karlsson

Lycka till!!! Kram till er alla från oss alla.

2009-10-01 @ 10:06:29
Postat av: Elisabeth Lindholm

Hej och hå!

Äntligen hittade jag hit. Om man stavar blogg med ett g så kommer man ju ingen vart :D

Ni verkar ha det helt underbart däruppe i Åre! Härliga bilder.

Här är värsta höststormen(utan snö :D), man skulle inte ens komma på tanken att ens ta en barnvagnspromenad :(

Vi ses nästa vecka!

Kramiz

2009-10-07 @ 10:03:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0