Oktober månad kom och gick..!!



Den här bilden togs faktist redan  slutet på september!! "vår" lekpark utanför vårt nya hus..Snö..och ännu mera snö!

En liten glimt av vårt nya hem..kolla även in hur det snöar utanför fönstret! Liite avundsjuka blir ni allt!

 

Grillträff i Fröå gruva med trevliga dagis föräldrar!

Lagom till höstmarknaden kom familjen Brander på besök! Här myser 3 yrvakna små troll i våran soffa! Sötisar!

 

Åre höstamarknad, första helgen i Oktober! Vi hade jättefint väder först..sen kom snöstormen! Och vi gick hem och myste!

Mini fick iallfall en ny (fast egentligen begagnad) skidhjälm. Som hon var mycket stolt över! Hon går frotfarande med den på inne så ofta hon kan...



Föräldratid-barnfritid..kalla det vad du vill men nog är det ju såå himla skönt att bara få prata ostört och vara vuxen ibland! Vi hade 2 jättemysiga kvällar med Marcus & Marie -kul att ni kom på besök!

Utflykt till Tännforsen! Vi var ambitiösa och packade med oss lunchmatsäck och sittunderlag och hela kittet! Fast det var ju ganska kallt om man säger så..och barnen var väl sådär..imponerade..



Kall och blöt om händerna, snorig och lessen..då är det inte så himla häftigt att sitta under en gran och käka varm korv! Jag fattar läget liksom..Ibland blir det inte riktigt som man har tänkt sig!



Vackert så det förslår..!

Veckan efter åkte vi ju till Finland..!! Full fart om man säger så...



Vi stannade  Järvsö och lekte av oss, käkade lunch, och jaa just det bajsade!! Tack Liill-babs för att vi fick besöka din trevlga stad!



Hemma i Finland väntade all kusinerna och ivriga mommo och moffa! Vi har saknat er alla! Det var såå himla kul att komma hem och träffa alla!



Vi hann ju givetvis med att grilla både korv och pinnbröd..

hälsa på stora björnen i skogen...




Och så blev Molly bajs nödig igen! mysigt att bajsa på utedass, när man hör hur det "klojnkar" tyckte Molly.


Molly och Moffa var oskiljaktiga hela veckan som vi var hemma. jag tror dom hade saknat varandra precis lika mycket!!



Sagostund med moffa och kusin Adrian.



Så hann vi med en "tjejträff"..och vi blir bara fler och fler! Denhär gången hade vi 10 barn med oss! Det börjar bli ganska livat om man säger så! Det var kul att träffa alla nykomlingar-3 stycken små gossebarn..alla födda inom 2 månader! Bra jobbat tjejer!!




Frukost hos familjen Ekelund har ju blivit mer som en traditon än som en tillfärllighet!
Vi känner oss alltid lika välkomna trots att vi dundrar in innan 7 på morgonen!

Kul är åxå att tjejrna hittat varmdra på en gång! Dom har alltid mycket att prata om..och samma intressen..och vill såklart ibland ha precis samma grej (Mini & Klara) men i det stora hela leker dom jättefint!! våra små prinseessor!!

 



Jaadu Vide..du kommer inte att få det lätt!! Mycket girlpower blir det! fast du kommer att bli väl omhändertagen med 2 så omtänksamma storasystrar!!


Väl hemma igen..försöker vi ta det lte lugnt! (Det är svårt..) nte boka upp oss för mycket! nu laddar vi inför helgens stora party! Molly har bjudit in 6 av sina bästa dagiskompisar (hon ville hemst gärna bjuda fröknana och Minis kompisar åxå, men där sa jag stop!)
Jag återkommer om mer detaljer om 4-års kalaset! Det kommer att bli både skattjakt och knorr på grsen kan jag dock avslöja..!

Idag har jag förövrigt klippt håret, köpt ny sovsäck till Mini,lämnat in Minis glasögon till Åre synoptik,Köpt nya vnterkängor, gått på bbloteket med barnen, tränat Pump, badat bastu med en rysk tant och nu laddat in våra 200 senaste bilder i datorn och bloggat! (Jag har ju jobbat åxå..såklart!) Vet inte varför jag känner mig så trött just nu.. Hörni jag tror jag måste gå och lägga mig! Vet ni en annan sak- Marcus och ajg ska gå på bio på söndag!! En av tjejrnas dagisfröknar ska sitta barnvakt! Det blir kul!!
Ha det gott!!


Kommentarer
Postat av: Sara

Hej hej! Ååå så kul att se blider från hur ni haft det. Det har varit så tyst från er ett tag nu. Lägenheten ser jättefin ut. Hoppas ni trivs! Ha så trevligt på bion på söndag, det är ni värda! Kram kram

2009-10-29 @ 09:48:53
URL: http://frutyrberg.blogg.se/
Postat av: Marie Brander

Hej på er!

Ja det är inte så kul att sitta under en gran och gråta i skogen:) Men man kan ju skratta åt det i efterhand i alla fall. Vi hade jättemysigt hos er! Tack igen!



Vincent pratar fortfarande om Mimi och när vi frågar vad Mimis pappa heter så är det ju Lojd och Mimis mamma är aik.



Gratta nu Molly med en kram från oss!

2009-10-29 @ 10:53:46
Postat av: Lotta

Hej!



Gratta Molly från oss också, i efterskott denhär gången...Vi, eller rättare sagt Noah, fortsatte med ihållande flunsa och avslutade den med feber = åka in på sjukhus :( Nu hemma igen, på bättringsvägen.. Hoppas ni mår fint, vi hörs!

2009-10-30 @ 19:45:14
Postat av: Sara och Tybbe

Vi skickar ett stort grattis till Molly! Antar att hon har blivit rejält firad hela dagen med paket och tårta. Har hela veckan sagt att vi ska skicka kort och ändå glömde vi det igår. Men men.... Hoppas allt är toppen för övrigt....och du Floyd, 10 min i Åre verkar vara väldigt långa. ; )



Kramar från oss

2009-10-30 @ 20:07:52
URL: http://frutyrberg.blogg.se/
Postat av: Sofie

Ja det e kul att se att ni trivs i Åre, tur att det finns några (Daniel inräknad) som tycker det är bra med snö i September.. inte riktigt min grej är nöjd som det e nu kallt, klart, fina färger och barmark!



Här är allt bra med oss oxå, mycket plugg o jobb.. men det är väl så ibland, imorgon drar vi till Högdalen o badar sen blir det nog ett besök på nya gallerian i Liljeholmen, ni skulle inte känna igen er nu, 90 nya butiker mm, kul o skönt att inte behöva åka så långt för att spendera pengar!



Ha det nu så bra och hälsa man och mini samt er fina stora 4 åring! Grattis från oss!



Kram Fam Gunnarsson Ohlson Kristensen

2009-10-30 @ 20:55:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0