Kiss i sängen och ha det bra..!!

Vi kämpar vidare med kissandet...eller ska man säga icke kissandet?! Det har gått 1 vecka nu sen vi började och inatt tro det eller ej höll hon sig HELA natten utan att kissa vare sig i sängen eller på pottan! Guud vad skönt vi sov! Fast hon har nog varit duktig, det har hänt att hon vaknat när det bara kommit en liten skvätt i pyamasen och stigit upp och sedan kissat på pottan. Fast sen ha hon kommit och berättat det åxå..och velat att man kommer och  bäddar ner henne igen...
Nu hoppas vi att det går bra inatt åxå! tack så mycket för alla tips och råd, det känns skönt att det är så många som är delaktiga i detta projekt!

Nu till något roligare! Vi har haft en underbar helg, med mycket god grillmat och ENORMT fint väder.



Glada Vappen!!



Vi bjöd över våra kära grannar på vårens första grillparty! Otroligt lyckat om vi får säga det själva!


Mini fick verkligen smak för grillad majs! vi var helt faschinerade över att hon kunde sitta stilla så länge och bara gnaga på en majskolv!



Sen fortsatte i kvällen med Abba-singstar hos Jostein & Nina (grannarna). Och tro det eller ej..men min man har dålda talanger..han fick mest poäng av alla!! Vem skulle ha trott det!?



1 Maj picnic i Österby parken!! Väldigt trevligt! Alla var mer eller mindre pigga..



Adrian och Molly var pigga iallfall. Trots att Molly gjort rekord i hur länge hon kan vara vaken och glad kvällen innan- halv 12!! joo det är sant! Hon slog nyårsafton med hästlängder!



Nästan hela familjen samlad! Gott med grillat!!



Mommo och moffa kom över med sina traditonella struvor och mjöd på 1 Maj eftermiddagen. Mini tyckte bäst om salta pinnarna, och mjöd var väl ingen hit direkt!



Kalas fina tjejer! På söndagen var vi på Alfreds 3-års kalas! Blev bjudna på smaskig tortilla lasagne och massor med kex, glass och tårta! Stort tack Ela! Det var super gott! Vi sov alla gott när vi kom hem..mätta och  belåtna!



3-åringen Alfred tycker att det är kul att vara med på kort! 


Kommentarer
Postat av: Ela

Hejsan!

Tack själva för kalaset, vi har lagat mycket modelleraspagetti redan... Jag tror halva matsalsgolvet är fullt med spagetti i olika färger :) Ha en bra dag!

2009-05-06 @ 12:16:45
Postat av: Tina

Lyckad bild på Adrian och Molly, den vill jag ha! Ha pappa rakat bort mustaschen, kände knappt igen honom!? Tycks va ett tag sen jag såg honom senast..

2009-05-08 @ 20:48:51
Postat av: Ekelunds

Härliga bilder. Kul att se Malarby-gänget... frontade av en flarra Befeeters. I vilket fall som helst så kom jag på ett litet tips angående kiss i sängen. Om ni vill att det ska fortsätta så där bra så kan ni göra som vi har gjort med Lova. Hon har fått en rutin numera att alltid "pröva" att kissa innan hon går och lägger sig. Funkar alltid!

2009-05-10 @ 23:18:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0