Hejhopp!

Tack för alla era kommentarer och alla era tips! Roligt att de är så många som följer med vårt liv.
Helgen kom och gick lite för snabbt denhär gången..
Vi var på "rekreationsresa" med kollegorna till Estland på lördagen. Åkte tidigt lördagmorgon och kom hem sent på kvällen. Vi hade lite otur med vädret men annars var det en riktigt trevlig resa!
Igår hade vi min "lilla" familj på grillfest/ morsdagsbuffe i vår trädgård! Tur att vädret var på våran sida igår iallafall..
vi fick vår lägenhet uthyrd igår också! Mitt i hela grillnings kaoset kom det några stycken och ville kolla på lägenheten..och det gick bra! Så nu är vi lite närmare våran dröm.. Fast det går segt med att hitta boende i åre..jag trodde inte att det skulle vara så svårt! vi har ju nästan ett halvt hus, men han har fortfarande inte svarat på våra mail så vi har ju börjat kolla på andra håll! Vi hade en liten röd stuga i Duved, men sen fick vi veta att den lilla röda stugan var verkligt liten..40m. Så det kändes lite väl tight med våra små yrväder!
Angående vårt nattliga kissande har vi lite lagt det på hyllan nu...Det känns som om vi gett upp, men när hon efter drygt 2 veckor fortfarande kissar ner sig VARENDA natt så är hon väl inte riktigt redo. Hon sover helt enkelt för tugnt! Vi prövade att ta upp henne och prova kissa innan vi går och lägger oss, men vi går ju alltid och lägger oss 22-tiden så då är det ju bara 2h sen hón kissade så då kommer det givetvis ingenting, istället kanske hon är törstig och dricker att glas vatten! Då har det ju precis motsatt effekt! Då vet man att hon inte klarar sig natten igenom..
Så nu ha vi iallafall kommit överens med henne att hon har blöja på och pottan bredvid sängen och sen när hon vakanar och kissar på pottan så tar vi blöjjan bort! Så nu slipper både hon och vi vara trötta på morgonen, vi slipper tvätta lakanen varje dag. Vi får se hur det blir framöver..

Kommentarer
Postat av: Catharina

Lycka till med den nya strategin! Och hoppas att det händer ngt med Åre snart.

Kram.

2009-05-17 @ 21:18:00
URL: http://mammaigrondal.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0